Tiga - TivoliVredenburg
Naar agenda
vrijdag 20 oktober 2017

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Tiga

16,00

prijzen zijn inclusief servicekosten

line-up
Tiga (DJ set)
SHMLSS
aanvang
23:30
eindtijd
05:00
leeftijd
18+
houseelectroclashpandora

Twee jaar na zijn laatste show in TivoliVredenburg (toen als onderdeel van CATCH festival) is electrokoning Tiga weer back, heet op de hielen van zijn nieuwe single Woke. De Canadese dj/producer heeft onsterfelijke hitklassiekers als Sunglasses At Night en You’re Gonna Want Me op zijn naam, maar is anno 2017 nog altijd een superster die je met zijn spectaculaire glamourset en feilloos gevoel voor catchy melodieën hoe dan ook de zevende hemel indraait. Vorig jaar nog ging Lowlands massaal voor hem uit z’n dakpan, ditmaal rolt hij moeiteloos onze Pandora op. Beloofd.

Naast Tiga-tovenaar zorgen discoselectors en XXX-labelbosses SHMLSS voor een zwartgouden randje aan dit ultieme dansfeest.

 

Kom op tijd: om 23 uur is er een gratis show van het Amsterdamse duo CUT_ in de Pandora foyer. Of maak je avond helemaal compleet en kom naar Goldfrapp in Ronda: bezoekers kunnen na afloop gratis door naar Tiga. Daarnaast kun je ook nog terecht op onze pleinen op de vijfde en zesde verdieping voor de Biergarten, met bierspecials, cocktails, arcade games, tafeltennis en nog heel veel meer!

Wellicht vind je ook interessant

vr 12 jan 2018

Fluff Disco XL

za 10 feb 2018

Fiesta Macumba XL

do 11 jan 2018

Pop-O-Matic

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord