Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Muziek uit De Kleine Zeemeermin, Finding Nemo, Up, Peter Pan, Hoe Tem Je Een Draak, Vaiana, Frozen en meer!

Uitvoerenden

Het Nederlands Filmorkest
Sander Vredenborg dirigent
De Zandtovenaar
Valeska Poismans verteller

Locatie
Grote Zaal
Extra informatie
Adviesleeftijd

Bij onze familieconcerten hanteren we een minimumleeftijd. Dat doen we om je een richtlijn te geven. De adviesleeftijd (voor kinderen van 6 jaar en ouder) is gebaseerd op de inhoud en/of de stijl van een voorstelling. Maak je eigen inschatting. We wensen je veel plezier!

Het Nederlands Filmorkest - Symfonie aan Zee (6+)

Disney filmmuziek, met tekeningen van de Zandtovenaar

Geweest

Het Nederlands Filmorkest - Symfonie aan Zee (6+) | zondag 25 juni 2023 | Grote Zaal

In dit familieconcert nemen Het Nederlands Filmorkest en De Zandtovenaar je mee op een reis met filmmuziek uit Disney films zoals De Kleine Zeemeermin, Finding Nemo, Up, Peter Pan, Hoe Tem Je Een Draak, Vaiana en Frozen

In het verhaal ga je mee in de avonturen van zeepaardjes Hipp en Zeloso. Onder en boven water, op het strand en in de lucht maken ze allerlei spannende avonturen mee en leren ze zichzelf en de wereld om hen heen een beetje beter kennen. Tijdens het verhaal kun je genieten van de muziek uit populaire Disney films. Het meeslepende verhaal  is geschreven door Imke Abbas en wordt verteld door Valeska Poismans en niemand minder dan De Zandtovenaar maakt prachtige tekeningen bij het verhaal waardoor de zeepaardjes echt tot leven komen. Kortom: allemaal ingrediënten voor een onvergetelijke show!

Kom alvast in de stemming met deze playlist