menu zoeken
Naar agenda
zaterdag 5 januari 2019

Swinging in the Clouds: Gordon Webster

28,25

Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe.

aanvang
20:00
zaal open
19:15
locatie

Er zijn voor dit concert enkel nog combitickets (met een ticket voor het GordonWebster concert op 4 januari) verkrijgbaar. Klik hier om het combiticket voor €45,- aan te schaffen. Losse tickets voor deze avond zijn uitverkocht, er zijn alleen nog maar losse tickets voor 4 januari beschikbaar.

Pianist Gordon Webster speelt op 4 en 5 januari met zijn swingende band in Cloud Nine. De band laat zich inspireren door iconen zoals Fats Waller, Oscar Peterson en Gene Harris. De Jazz Age-experience wordt compleet dankzij de lindyhop- en charlestondansers van de lindyhopvereniging Swing in Utrecht, die de dansvloer zullen overnemen. Gordon Webster is wereldwijd de meest populaire band onder lindyhoppers. Dansers reizen Europa rond om zijn swingmuziek live te horen en nu is de eer aan Utrecht om de virtuoze pianist en zijn topband te ontvangen. Er is genoeg (zit)ruimte voor jazzliefhebbers die niet willen dansen, maar lekker willen luisteren en kijken. Kom genieten van deze jaren 30-avond.

Gordon Webster
Pianist Gordon Webster is een grootheid in de lindyhopscene. Hij speelt steevast swingende nummers en inspireert dansers met zijn dynamiek en ritmische pianosolo's. Enkele van zijn inspiratiebronnen zijn Fats waller, Count Basie, Oscar Peterson en Gene Harris. Webster werkt met een wisselende samenstelling van ritmesectie en blazers, stuk voor stuk uitmuntende jazzmuzikanten.

Op de hoogte blijven van al het jazzaanbod in TivoliVredenburg? Schrijf je in voor de jazznieuwsbrief!

Wellicht vind je ook interessant

do 21 mrt 2019

Formerly known as Prince - a symphonic tribute

Noord Nederlands Orkest & Boris

do 7 mrt 2019

Estafest 10 jaar!

CloudNights

zo 13 jan 2019

Dorona Alberti - Käsebrot

Zangeres van Gare du Nord

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord