zaterdag 14 augustus 2021

Suzan & Freek

Openluchtconcert in Slottuin Zeist i.s.m. De Peppel

€ 33,75

incl. servicekosten & garderobe

Uitverkocht

BEKIJK HIER ALLE SLOTTUIN CONCERTEN!

19:30
zaal open
20:30
aanvang
22:30
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
nog niet bekend
locatie
zaterdag 14 augustus 2021

Suzan & Freek

Openluchtconcert in Slottuin Zeist i.s.m. De Peppel

€ 33,75

incl. servicekosten & garderobe

Uitverkocht

Dit is het verplaatste concert van zaterdag 15 augustus, naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus en het landelijk verbod op evenementen van de Nederlandse overheid. Zo hopen ook wij de verdere verspreiding van het virus (COVID-19) tegen te gaan. Je vindt actuele algemene informatie hier. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er wordt een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Vanwege de omvang van ons programma kan het enige tijd duren voordat je deze e-mail ontvangt. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen je daarom om onze website goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen.

Poppodium de Peppel, TivoliVredenburg en Slot Zeist organiseren een aantal openluchtconcerten deze zomer in het Slottuintheater. Op deze unieke locatie met zittribune in de tuin met uitzicht op Slot Zeist belooft het een bijzondere avond te worden.

Het Nederlandse popduo Suzan & Freek werd in 2016 bekend met het plaatsen van covers op Facebook, maar het grote landelijke succes kwam pas echt met Als Het Avond Is. Hun eerste eigen nummer stond maar liefst 29 weken in de Top 40, waarvan 3 weken op nummer 1, en drong zelfs al door tot de Top 2000. Suzan & Freek bleken geen eendagsvliegen, want daarna scoorden ze weer met Blauwe Dag en Deze Is Voor Mij. Debuutalbum Gedeeld Door Ons (2019) is inmiddels goud. Hun stemmen harmoniëren prachtig en de liefde voor muziek (en elkaar) is voelbaar in elk nummer dat ze spelen!

Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar. Er is vrije plaatskeuze. Meer informatie over de locatie lees je hier.