zaterdag 14 augustus 2021

Suzan & Freek

Coronatoegangsbewijs nodig | Bekend van hits als Goud en De Overkant

geweest
programma

16:30 uur concert [UITVERKOCHT]
Deuren open – 15:30 uur
Aanvang – 16:30 uur
Verwachte eindtijd – 17:45 uur
(alle tijden zijn onder voorbehoud)

19:30 uur concert [UITVERKOCHT]
Deuren open – 18:30 uur
Aanvang – 19:30 uur
Verwachte eindtijd – 20:45 uur
(alle tijden zijn onder voorbehoud)

support act
geen
locatie
zaterdag 14 augustus 2021

Suzan & Freek

Coronatoegangsbewijs nodig | Bekend van hits als Goud en De Overkant

geweest

Dit concert is vanwege coronamaatregelen verplaatst van Slottuin Zeist naar TivoliVredenburg (in onze Ronda zaal). Vanwege de coronamaatregelen kan dit concert niet doorgaan op de manier zoals het oorspronkelijk bedacht is. Daardoor is dit concert opgesplitst naar twee tijden, er is een mail gestuurd naar ticketkopers met meer informatie en de nieuwe tijden. Daarnaast is voor dit concert nu ook een coronatoegangsbewijs (een vaccinatie-, test- of herstelbewijs) nodig, daarover lees je hieronder meer. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom hun mail goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen.  

Coronatoegangsbewijs nodig
Om dit programma te bezoeken heb je naast een toegangsticket ook een coronatoegangsbewijs (een vaccinatie-, test- of herstelbewijs) nodig, omdat hier geen 1,5 meter afstand gehouden wordt (er zijn wel zitplaatsen). Het coronatoegangsbewijs kan getoond worden via de CoronaCheck-app of op papier. Kijk voor meer informatie hierover op de website van Testen voor Toegang.

Er zijn 2 concerten, een om 16:30 uur en een om 19:30 uur.

Het Nederlandse popduo Suzan & Freek werd in 2016 bekend met het plaatsen van covers op Facebook, maar het grote landelijke succes kwam pas echt met Als Het Avond Is. Hun eerste eigen nummer stond maar liefst 29 weken in de Top 40, waarvan 3 weken op nummer 1, en drong zelfs al door tot de Top 2000. Suzan & Freek bleken geen eendagsvliegen, want daarna scoorden ze weer met Blauwe Dag en Deze Is Voor Mij. Debuutalbum Gedeeld Door Ons (2019) is inmiddels goud. Hun stemmen harmoniëren prachtig en de liefde voor muziek (en elkaar) is voelbaar in elk nummer dat ze spelen!

Dit is het verplaatste concert van zaterdag 15 augustus. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.