Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Muziek van Iannis Xenakis, Thierry De Mey, Steve Reich, B.C.Manjunath, Frank Zappa, Christos Hatzis, Pepe Garcia. 

Uitvoerenden

Maria Martinez Paya & Vitaly Medvedev percussie
B_Art Voogt beatbox 

Cornelia Voglmayr regie
Pepe Garcia muzikaal leider Slagwerk Den Haag & componist
Daniel Mandolini advies dans, beatbox en muziek
Martin Kaffarnic Lichtontwerp & theatertechnicus
Caecilia Thunnissen Artistiek leider Oorkaan
Kim Rombouts kostuums
Afke Manshanden decor
Stephie Kolman productie  

Locatie
Cloud Nine
Extra informatie
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2324. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2324. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Over de makers

Superball Lollipop & Mr. Classic is de nieuwste voorstelling van jeugd-‘klassieke-muziek’-theatergroep Oorkaan, gemaakt samen met Slagwerk Den Haag, en met beatboxer Bart Voogt, alias B-Art.

Over Oorkaan
Muziekgezelschap Oorkaan speelt met professionele musici theatrale concerten voor een jong publiek. Oorkaan laat zo veel mogelijk kleine en grote oren de oneindige wereld van muziek ontdekken. Klassieke muziek uit de hele wereld van vroeger en nu, klinkt in theatrale en verrassende vormen. Net als bij een concert is een Oorkaan-voorstelling (bijna) zonder woorden en staan er alleen musici op toneel.

Over Slagwerk Den Haag
Slagwerk Den Haag is gefascineerd door alles wat te maken heeft met geluid, puls en materialen als klankbron. Ze zijn podiumbespelers én multi-inzetbare (co)creators. Als uitvoerders spelen ze in elke denkbare setting. Op hun traditionele instrumentenarsenaal, maar ook op porselein, paardenkaken, glas of 3D-geprinte instrumenten. Ze werken samen met kunstenaars en makers van nu. In hun projecten reflecteren ze op de nieuwste ontwikkelingen en willen ze een bijdrage leveren aan de speurtocht naar het onontdekte.

Over Bart Voogt
Bart Voogt, beter bekend als B-Art, begon met beatboxen toen hij vijftien jaar oud was. Hij ontdekte beatbox door een YouTube-video en was betoverd door de mogelijkheden van de menselijke stem! Daarnaast voelde hij zich direct aangetrokken tot de community die zo ontzettend hecht is en gedreven wordt door zogenaamde beatbox battles. Zijn drive werd om mee te doen aan deze battles. Na talloze uren training en deelname aan alle mogelijke nationale en internationale battles is hij inmiddels drie keer Nederlands kampioen en vice wereldkampioen beatboxen.

Adviesleeftijd

Bij onze familieconcerten hanteren we een minimumleeftijd. Dat doen we om je een richtlijn te geven. De adviesleeftijd (voor kinderen van 7 jaar en ouder) is gebaseerd op de inhoud en/of de stijl van een voorstelling. Maak je eigen inschatting. We wensen je veel plezier!

Superball, Lollipop & Mr. Classic (7+)

Beatbox meets (klassiek) slagwerk

Geweest

Superball, Lollipop& Mr. Classic | zondag 17 september 2023 | Cloud Nine

Dit theatrale concert van Oorkaan en Slagwerk Den Haag heeft een eigen sound, luisterbeleving en visuele kracht voor iedereen vanaf 8 jaar oud. Ga mee in de wereld van beats en klassiek slagwerk. Language no problem. 

Wat is jouw #battle? Tijdens dit theatrale concert word je meegevoerd door de kracht van beatbox en klassiek slagwerk. De drie musici in Superball, Lollipop & Mr. Classic vertellen een verhaal zonder woorden, maar met een eigen ritme. Beatboxen, muziek en dancemoves komen samen in een spannend spel waarin we bewegen op de beat die we allemaal kennen, de beat van ons eigen hart. Wat hebben we nodig? Onszelf en elkaar! Ben je er klaar voor om jouw eigen ritme te volgen? Wanneer onze ritmes samenkomen zijn we onverwoestbaar!

‘AANSTEKELIJKE SLAGWERKERS EN SPECTACULAIRE BEATBOXER TREKKEN SAMEN OP’ Theaterkrant 

Bekijk de trailer