menu zoeken
Naar agenda
zaterdag 17 november 2018

Joy Orbison, Errorsmith (live) e.a.

Something Happening Somewhere: house, techno, garage

15

Prijzen zijn inclusief servicekosten en gardarobe.

line-up
Joy Orbison
Errorsmith (live)
Upsammy
Nuno Dos Santos
zaal open
23:30
eindtijd
06:00
leeftijd
18+
sohasohousetechnogaragejoy orbisonpandora

Er is een beperkt aantal early-birds beschikbaar voor €12,50. Reguliere tickets kosten €15,-.

Something Happening Somewhere is 17 november terug! Een clubnight die je meeneemt langs het gehele muzikale spectrum, ditmaal met onder andere UK held Joy Orbison (die in 2016 nog een zeer zweterige B2B deed met Job Jobse in onze prille Pandora), een liveset van Errorsmith en NL's very own Upsammy en SoHaSo frontman Nuno dos Santos.

Joy Orbison staat bekend om zijn talent om naadloos elementen van house, two-step, jungle, techno en dubstep samen te laten smelten tot een krachtig geluid. Percussief, euforisch en tegelijkertijd melancholisch en meeslepend, zoals bewezen met (nu al classic) tracks als Hyph Mngo en zn recentere ep met Ben Vince op Hessle Audio en zijn status als onmiskenbare dansvloer selector waarbij hij onlangs nog een Dekmantel Selectors compilatie samenstelde.

De Duitse Errorsmith is een multi-getalenteerde producer, al actief sinds de jaren ’90 onder zijn eigen naam en projecten als MMM, Smith n Hack of samenwerkingen met Mr. Oizo. Zijn combinatie van digitale synthese met een menselijke speelsheid was vorig jaar nog overweldigend te horen op ‘Superlative Fatigue’ en komt live nog explosiever tot stand.

Upsammy maakte de laatste twee jaar snel furore met haar eigenzinnige sound en alom geprezen releases op Nous’klaer Audio. Haar dj sets zijn altijd verassend dynamisch met een blend van experimentele electronica, sci-fi techno en electro, doorweven met vervreemdende soundscapes. Natuurlijk is ook deze editie niet compleet zonder Nuno zelf, die je de gehele nacht rondom de booth gaat vinden.

Wellicht vind je ook interessant

vr 26 okt 2018

Trentemøller (dj set) e.a.

Remember The Future: warme & melodische techno

za 3 nov 2018

N'to, Worakls, Stereoclip & Joachim Pastor

Hungry Music On Tour

za 3 nov 2018

Rotterdam Terror Corps (live), Buzz Fuzz e.a.

Overdrive: je zaterdagavond in de zevende versnelling

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord