Aanvang
Zaal open
Programma

Muziek van:
Los Paja Brava
Feiertag
Thaïti
Close 2 Fire
3000 PIECES
Charades

Sencity Talkshow door Oscar Kocken met:
Hii_een
Cas Wolters
Antoine Hunter

Locatie
Pandora
Attend
Facebook-event

Sencity Festival 2019

Sencity Festival is hét wereldwijd bekende zintuigprikkelende festival

Geweest

Heb jij je ooit bedacht hoe je favoriete liedje ruikt, smaakt of voelt? Ontdek het in de zintuigprikkelende belevingswereld van Sencity Festival waar muziek centraal staat! Geniet van bands, DJ's, dans, theater, interactieve kunstinstallaties en nog veel meer!

Op zaterdag 30 maart keert Sencity Festival terug naar Utrecht, hét wereldwijd bekende zintuigprikkelende belevingsfestival. Bekijk het volledige programma op de website van Sencity.

Aromajockeys, foodjockeys, signdancers en VJ’s nemen je mee in een wereld waar muziek centraal staat. Geuren en smaken versterken de emoties die de muziek teweegbrengt, signdancers vertalen muziek naar gebaar en de Sensefloor zorgt ervoor dat je niet ontkomt aan de bass.

Naast zintuigprikkelende muziekoptredens kun je dit jaar ook genieten van theater, inspirerende sprekers, interactieve kunst, de uitreiking van de Podiumbeest Awards, workshops, talkshows en nog veel meer. Je kunt natuurlijk ook lekker loungen in het festivalhart en je smaakpapillen op hol laten slaan met diverse cocktails en wereldgerechten.

Bestel nú je kaartje voor maar €15,- incl. servicekosten. Aan de deur kosten kaartjes namelijk €20,-.

Sencity Festival is geïnspireerd op dovencultuur. We maken muziek op diverse manieren toegankelijk. Op Sencity zijn er geen ringleidingen aanwezig, maar wel tolken Nederlandse Gebarentaal en schrijftolken. Bezoek de website van Sencity voor meer praktische informatie.