zaterdag 10 maart 2018

Sencity Festival 2018

geweest
15:00
aanvang
15:00
zaal open

Tijden zijn onder voorbehoud.

programma

BAZZOOKAS,
Playground Zer0 met Pat Smith (van Splendid),
TRAUDES,
Def Rap,
Three Little Clouds,
Innovation,
Kings Cross

locatie
zaterdag 10 maart 2018

Sencity Festival 2018

geweest

De getoonde ticketprijs is inclusief servicekosten en garderobe.

Sencity Festival is hét wereldwijd bekende zintuigprikkelende festival en komt op 10 maart terug naar Utrecht met een diverser en uitgebreider programma dan ooit te voren! Daarom begint het festijn niet pas ’s avonds, zoals je wellicht gewend bent, maar al om 15:00 uur.

Aan de hand van aromajockeys, foodjockeys, signdancers en VJ’s word je meegenomen in een wereld waar beleving van muziek centraal staat. Geuren en smaken versterken de emoties die de muziek teweegbrengt, signdancers vertalen muziek naar gebaar en de Sensefloor zorgt ervoor dat je niet ontkomt aan de bass.  Naast zintuigprikkelende muziekoptredens kun je dit jaar ook genieten van theater, inspirerende sprekers, interactieve kunst, de uitreiking van de Podiumbeest Awards, workshops, talkshows en nog veel meer. Je kunt natuurlijk ook lekker loungen in het festivalhart en je smaakpupillen op hol laten slaan met een divers aanbod aan food & drinks.

Laat je op Sencity Festival ook inspireren door het verhaal van de dove Turkse rapformatie DEF RAP, leer flirten in gebarentaal of breng een bezoek aan de theatervoorstelling van ArtEZ-studente Stéphanie Kersbergen - zij daagt je uit om te kijken en op ontdekkingstocht te gaan in de echte wereld. Daarnaast brengen verschillende kunstenaars bezoekers samen middels interactieve kunstinstallaties waarbij taal géén rol speelt.

Voor de échte feestbeesten is er natuurlijk ook een afterparty om te dansen tot in de vroege uurtjes. De Sensefloor zorgt ervoor dat je niet ontkomt aan de bass!