zaterdag 18 september 2021

Sencity Festival

Hét wereldwijd bekende zintuigprikkelende belevingsfestival

15:00
aanvang
15:00
zaal open
03:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
zaterdag 18 september 2021

Sencity Festival

Hét wereldwijd bekende zintuigprikkelende belevingsfestival

Als voorproefje van Sencity Festival organiseren we op zaterdag 24 juli een hele speciale editie van Walk The Line i.s.m. Sencity

Sencity festival is vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verplaatst van zaterdag 3 april 2021 naar de bovenstaande datum. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom om hun mail goed in de gaten te houden.

Op zaterdag 3 april keert Sencity Festival terug naar Utrecht, hét wereldwijd bekende zintuigprikkelende belevingsfestival. Voor de optimale beleving van optredens op Sencity Festival, wordt niet alleen een beroep gedaan op het gehoor, maar ook op zicht, gevoel, geur en smaak. Weet jij hoe een liedje ruikt of proeft?

Ervaar hoe een liedje over verbroken liefde bijvoorbeeld door de foodjockey wordt vertaald naar een hapje met een bittere smaak zoals grapefruit. Deze wordt aangevuld door de aromajockey, die een zoete geur van chocolade verspreidt die is verbonden aan een mooie herinnering. Kom het ervaren en Turn Up Your Senses!