Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Uitvoerenden

Benjamin Murck verteller
Epos Ensemble muziek
Lotte van Dijck regie
Nynke Koopmans scenografie

Locatie
Cloud Nine

Schoolconcert: De Wraak van Lorre (groep 3/4)

Naar een boek van Tosca Menten

Geweest

Jop is helemaal in de wolken als Lorre bij hem komt wonen. Maar hij is niet de enige die valt voor het beestje. Meneer Panini haalt de raarste streken uit om Lorre af te pakken, hij wil hem laten optreden  in beroemde operazalen. Het spannende, knotsgekke verhaal – naar een boek van Tosca Menten – wordt levendig verteld door Benjamin Murck. Niemand hoeft stil te zitten bij dit muziektheater. Ook de kinderen worden aan het zingen gezet!

Tosca Menten schreef het boek waar dit verhaal op gebaseerd is, het ensemble maakte er een eigenzinnige versie van vol theatrale en interactieve elementen. Op de laatste dag van de kinderboekenweek staat hij in TivoliVredenburg.

Deze voorstelling boeken?
Dit kan via Cultuur & School Utrecht. Dit is het coördinatiepunt dat scholen begeleidt en ondersteunt bij het grootschalige ‘buiten de school’ georganiseerde cultuuraanbod voor het primair onderwijs in de stad Utrecht. Klik hier om je klas direct in te schrijven. Scholen buiten de stad Utrecht kunnen zich aanmelden bij [email protected].

Er vinden op maandag 17 oktober twee schoolconcerten plaats: om 10.00 en 12.30 uur