zaterdag 3 juli 2021

Robin Kester

Dromerige folkpop met onverwachte melodieën en bezwerende geluidseffecten | EKKO & TivoliVredenburg

geweest
20:00
zaal open
20:30
aanvang
22:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
nog niet bekend
locatie
zaterdag 3 juli 2021

Robin Kester

Dromerige folkpop met onverwachte melodieën en bezwerende geluidseffecten | EKKO & TivoliVredenburg

geweest

Dit concert gaat door onder de huidige coronamaatregelen. Meer informatie over je bezoek vind je hier

Was Robin Kester met haar ep Peel the Skin nog gratis te parkeren in het hokje indiefolk, met het mini-album This Is Not A Democracy wordt meteen duidelijk dat haar talent zich niet zomaar laat temmen. Samen met Marien Dorleijn (Moss) werkte ze een nieuw geluid: meer elektronica, vintage synths en drums tot een antieke vibrafonette, met haar hypnotiserende stemgeluid en eigenzinnige gitaarspel als definitieve handtekening. Het resultaat is een dromerige, weelderige productie die is geïnspireerd op pop uit de jaren 70 en refereert aan Sufjan Stevens’ raadselachtige slaapliedjes, de indiepop van Cate Le Bon, de dreampop van Beach House en de betoverende schoonheid van Weyes Blood.

Dit concert is vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verplaatst van vrijdag 5 februari 2021 naar de bovenstaande datum. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom om hun mail goed in de gaten te houden. 

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg  
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten. 

 

Zie ook

do 23 dec 2021

Altın Gün

Amsterdamse band steekt Turkse psychedelische folkrock in een nieuw jasje

do 7 okt 2021

Aafke Romeijn

EKKO & TivoliVredenburg | Nederlandstalige electropop die raakt en uitdaagt.

vr 17 sep 2021

Christof van der Ven

Indiefolk singer-songwriter en bandlid van Bear's Den