donderdag 4 juni 2020

Remy van Kesteren

Op een kier

geweest
programma

16:00 uur
19:00 uur
21.30 uur

locatie
donderdag 4 juni 2020

Remy van Kesteren

Op een kier

geweest

Op een kier
TivoliVredenburg gaat weer open, maar ‘op een kier’. Vanaf maandag 1 juni zijn er twee weken lang dagelijks op drie tijdstippen concerten voor 30 bezoekers in onze Grote Zaal. Op deze manier kunnen we weer een podium bieden aan Nederlandse artiesten en publiek verwelkomen op een veilige manier. We staan te popelen om jullie weer te ontvangen - music sounds better with you! Kijk voor het hele programma op www.tivolivredenburg.nl/opeenkier

Remy van Kesteren
Als klassiek geschoolde harpist gaat Remy van Kesteren op ontdekkingstocht naar andere genres, zoals pop, minimal en improvisatie. Hij creëert zijn eigen muzikale wereld met eigen composities: een mengeling van neoklassieke minimal, electronica en jazz, waarbij de grenzen tussen genres en vormen worden overschreden. Remy durft met zijn muziek het avontuur op te zoeken en experimenten aan te gaan.

Jouw bezoek aan TivoliVredenburg
We ontvangen je graag! Maar: alles is anders in coronatijd, zo ook je bezoek aan ons. Je kunt nu alleen bij ons langskomen als je geen corona gerelateerde klachten hebt, en alleen met een geldig ticket. Bereid je goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.

Livestream
Geen ticket? Kijk mee vanaf de bank thuis! We zenden het concert van 19:00 uur uit via onze livestream. Kijk mee via onze Facebookpagina of via www.tivolivredenburg.nl/live.