vrijdag 18 juni 2021

Pronkstukken - International School Utrecht

Compositietraject educatie

€ 0,-

incl. servicekosten

Geen voorverkoop
18:30
zaal open
19:00
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
vrijdag 18 juni 2021

Pronkstukken - International School Utrecht

Compositietraject educatie

€ 0,-

incl. servicekosten

Geen voorverkoop

De bovenbouwleerlingen van Internationale School Utrecht brengen samen hun eigen compositie ten gehore in TivoliVredenburg. Gedurende drie projectdagen hebben zij dit muziekstuk zelf gecomponeerd en aan een perfecte uitvoering gewerkt met als inspiratie Schumaan en Mahler.

Het resultaat van drie workshopdagen wordt om 19:00 uur live gepresenteerd in Cloud Nine. De presentatie is gratis toegankelijk.

Op 10 juni  speelt het Radio Filharmonisch Orkest onder leiding van dirigent Markus Stenz in de Grote Zaal . Op het programma staan Schumann en Mahler, die als inspiratiebron voor het Pronkstuk van de leerlingen dienen. De deelnemende leerlingen wonen dit concert bij ter afsluiting van dit project.

Pronkstukken
Het educatieproject Pronkstukken komt voort uit een samenwerking tussen TivoliVredenburg en middelbare scholen in stad en regio Utrecht. Naast Internationale School Utrecht nemen o.a. het Cals College Nieuwegein, Laar & Berg, Goois Lyceum, de Werkplaats Bilthoven, Amadeus Lyceum, het Gerrit Rietveld College, het Bonifatius College en de HKU jaarlijks deel aan dit programma.

 

TivoliVredenburg Connect: voor iedereen een leven lang muziek!