vrijdag 29 januari 2021

Pronkstukken - Goois Lyceum

Afgelast

afgelast
18:30
zaal open
19:00
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
vrijdag 29 januari 2021

Pronkstukken - Goois Lyceum

Afgelast

afgelast

Dit programma is helaas afgelast naar aanleiding van de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. 

De bovenbouwleerlingen van het Goois Lyceum brengen samen hun eigen compositie ten gehore in TivoliVredenburg. Gedurende drie projectdagen hebben zij dit muziekstuk zelf gecomponeerd en aan een perfecte uitvoering gewerkt met Orthel, Saint-Saëns en Franck als inspiratie.

Het resultaat van drie workshopdagen wordt om 19:00 uur live gepresenteerd in Cloud Nine. De presentatie is gratis toegankelijk.

Op 29 januari speelt het Noord Nederlands Orkest onder leiding van dirigent James Judd in de Grote Zaal . Op het programma staan Orthel, Saint-Saëns en Franck, die als inspiratiebron voor het Pronkstuk van de leerlingen dienen. De deelnemende leerlingen wonen dit concert bij ter afsluiting van dit project.

Pronkstukken
Het educatieproject Pronkstukken komt voort uit een samenwerking tussen TivoliVredenburg en middelbare scholen in stad en regio Utrecht. Naast het Goois Lyceum nemen o.a. het Cals College Nieuwegein, Laar & Berg, de Werkplaats Bilthoven, Amadeus Lyceum, het Gerrit Rietveld College, het Bonifatius College, International School Utrecht en de HKU jaarlijks deel aan dit programma.

 

TivoliVredenburg Connect: voor iedereen een leven lang muziek!