Menu Sluit Agenda Zoeken Kassa
donderdag 21 maart 2019

Prince - a symphonic tribute

Noord Nederlands Orkest, Boris en Jennie Lena

v.a. € 28,29

Bestel tickets

Inclusief servicekosten.

aanvang
20:15
zaal open
19:30
Rang 1
€ 36,75
€ 28,80
Rang 2
€ 30,86
€ 24,69
Rang 3
€ 28,29
€ 22,63

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten.

uitvoerenden

Noord Nederlands Orkest
Boris zang
Jennie Lena zang

locatie
donderdag 21 maart 2019

Prince - a symphonic tribute

Noord Nederlands Orkest, Boris en Jennie Lena

v.a. € 28,29

Bestel tickets

Inclusief servicekosten.

Het Noord Nederlands Orkest en singer-songwriter Boris slaan de handen ineen voor een eerbetoon aan Prince (1958-2016). De funky nummers en melodieuze ballads van de begenadigde muzikant-componist krijgen passende weelderige orkestarrangementen. In soulzanger Boris, die doorbrak als winnaar van tv-programma Idols, heeft het orkest een geschikte partner. So let’s party like it’s 1999!

Voor A Symphonic Tribute to Prince is een mooie selectie gemaakt van achttien hits, waarbij dampende funkrock wordt afgewisseld met meer lyrische, ingetogen songs. Ook de afwisseling in bezetting is steeds anders. De bekende funk-, soul- en R&B-artiesten Boris (Idols-winnaar in 2004) en Jennie Lena (The voice of Holland-finalist in 2015) zingen afzonderlijk Prince-songs, maar uiteraard zingen ze samen ook verschillende nummers.

Ook de samenstelling van de musici is steeds anders. Zo speelt het Noord Nederlands Orkest tien nummers samen met één van de solisten. Deze nummers zijn dan uiteraard speciaal voor een groot orkest gearrangeerd. Verder is er voor deze avond een combo in het leven geroepen, zij spelen acht nummers van Prince waaronder Kiss, Diamonds and Pearls en  When Doves Cry. Het combo bestaat uit: Femke Ijlstra (saxofoon), Jasper Soffers (piano), Patrick Eijdems (drums) Joost Vergoossen (electrisch gitaar) en Boudewijn Lucas (basgitaar). Verder wordt de avond nog specialer gemaakt door een mooie lichtshow. Kortom: het wordt een spetterende show!

 

Ook interessant

do 18 apr 2019

Club Fluxus - Oerknal!

Uitverkocht
vr 10 mei 2019

Brad Mehldau Trio

do 16 mei 2019

Pieces of Tomorrow - Bruckner 4

An introduction to symphonic sound

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord