vrijdag 13 augustus 2021

Pop-O-Matic

Coronatoegangsbewijs nodig - different styles, different people, one love

€ 5

incl. servicekosten

Geen voorverkoop

CHECK ALLE DANSAVONDEN

23:00
zaal open
04:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

programma

DJ St. Paul & VJ Switchdoctor

leeftijd
18+ (ID verplicht)
locatie
vrijdag 13 augustus 2021

Pop-O-Matic

Coronatoegangsbewijs nodig - different styles, different people, one love

€ 5

incl. servicekosten

Geen voorverkoop

De ticketverkoop van deze dansavond is gepauzeerd. Naar aanleiding van de maatregelen vanuit de overheid om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is het onduidelijk of en op welke wijze deze dansavond kan plaatsvinden.

Als er een dansavond is die de eer moet krijgen om het dansen in ons pand weer tot leven te wekken is het Pop-O-Matic wel. Na de langste pauze in het 23-jarig bestaan en een melancholisch afscheid van de donderdag trappen DJ St. Paul & VJ Switchdoctor op vrijdag 13 augustus een nieuw tijdperk af, want vanaf augustus vind je Pop-O-Matic een keer per maand in onze Ronda.

Feelgood is het resultaat, 360 graden popmuziek de oorzaak. DJ St. Paul raakt alle muzikale uithoeken wel een keer aan. Disco, Pop, Indie, Hip Hop, Soul, Drum ‘n Bass. Klassiekers of je nieuwe favoriete nummer. De blender van St. Paul draait overuren. VJ Switchdoctor gooit vervolgens altijd weer de juiste beelden op het grote scherm en omlijst de nacht met een visuele trip door zijn archief.

De aftrap van het nieuwe oude normaal en het begin van een nieuw Pop-O-Matic tijdperk, maar ons levensmotto blijft onveranderd: Different Styles, Different People, One Love!

Coronatoegangsbewijs nodig 

Om dit programma te bezoeken heb je naast een toegangsticket ook een coronatoegangsbewijs (een vaccinatie-, test- of herstelbewijs) nodig, omdat hier geen 1,5 meter afstand gehouden wordt. Het coronatoegangsbewijs kan getoond worden via de CoronaCheck-app of op papier. Kijk voor meer informatie hierover op de website van Testen voor Toegang.

 

Zie ook

za 28 aug 2021

No Diggity

Coronatoegangsbewijs nodig - de beste hiphop en R&B uit de 90's en 00's

za 14 aug 2021

Fiesta Macumba

Coronatoegangsbewijs nodig - de beste Música Latina in een dampende blend

vr 27 aug 2021

Joris Voorn & Tinlicker

Coronatoegangsbewijs nodig - Remember The Future: warmbloedige house & techno