zaterdag 25 september 2021

Pop-O-Matic

Different styles, different people, one love

€ 5

incl. servicekosten

Uitverkocht

CHECK ALLE CLUBNIGHTS

19:30
zaal open
23:59
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

programma

DJ St. Paul & VJ Switchdoctor

leeftijd
18+ (ID verplicht)
locatie
zaterdag 25 september 2021

Pop-O-Matic

Different styles, different people, one love

€ 5

incl. servicekosten

Uitverkocht

Deze dansavond vindt plaats onder de huidige maatregelen, duurt daardoor tot middernacht en is verplaatst naar Pandora. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. 

Coronatoegangsbewijs en ID 
Om dit programma te bezoeken heb je behalve een ticket ook een coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Ook vragen we naar je legitimatiebewijs. Informatie hierover vind je op deze pagina.

Pop-O-Matic
Als er een dansavond is die de eer moet krijgen om het dansen in ons pand weer tot leven te wekken is het Pop-O-Matic wel. Na de langste pauze in het 23-jarig bestaan en een melancholisch afscheid van de donderdag trappen DJ St. Paul & VJ Switchdoctor op zaterdag 25 september een nieuw tijdperk af, want vanaf september vind je Pop-O-Matic een keer per maand in onze Ronda.

Feelgood is het resultaat, 360 graden popmuziek de oorzaak. DJ St. Paul raakt alle muzikale uithoeken wel een keer aan. Disco, Pop, Indie, Hip Hop, Soul, Drum ‘n Bass. Klassiekers of je nieuwe favoriete nummer. De blender van St. Paul draait overuren. VJ Switchdoctor gooit vervolgens altijd weer de juiste beelden op het grote scherm en omlijst de nacht met een visuele trip door zijn archief.

De aftrap van het nieuwe oude normaal en het begin van een nieuw Pop-O-Matic tijdperk, maar ons levensmotto blijft onveranderd: Different Styles, Different People, One Love!