zaterdag 19 februari 2022

Philippe Lemm Trio

Lyrische jazz, beïnvloed door klassiek en rock

20:15
zaal open
21:00
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

Ongeplaceerd
€ 17,-
€ 13,-

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten.

uitvoerenden

Philippe Lemm drums
Jeff Koch bas
Sharik Hasan piano

locatie
zaterdag 19 februari 2022

Philippe Lemm Trio

Lyrische jazz, beïnvloed door klassiek en rock

Zeven jaar geleden trok Philippe Lemm naar New York, in eerste instantie om aan de Manhattan School of Music te studeren. Philippe Lemm is daarmee de eerste Nederlandse drummer die er zijn mastertitel haalde. Nu is hij even terug in zijn geboortestad Amsterdam. Zijn meest recente album City Birds ademt de energie en de urgentie van New York, met lyrische composities die geworteld zijn in jazz en beïnvloed door klassiek en rock. Tijdens dit concert presenteert hij een nieuw trio-album.

Op 17 oktober overleed Angelo Di Loreto. De Amerikaanse pianist zou vandaag op het podium staan als onderdeel van het Philippe Lemm Trio. Ondanks alles is Philippe Lemm van plan zijn om deze tour wel te komen doen, met de waanzinnige pianist Sharik Hasan als vervaning, ter ere van Angelo.

Vanwege de uitbraak van het coronavirus is dit concert (meerdere keren) verplaatst. Het concert staat nu gepland op 19 februari 2022. In eerste instantie stond het gepland op 3 oktober 2020 en werd het eerder verplaatst naar 17 april 2021