concerten met extra uitleg, discipline, ervaring of beeld

ontdek meer dan klassiek
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Uitvoerenden

Paulien Cornelisse schrijver & verteller

Calefax
Oliver Boekhoorn hobo
Bart de Kater klarinet
Raaf Hekkema saxofoon
Jelte Althuis basklarinet
Alban Wesly fagot

Ben je 29 jaar of jonger? Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Locatie
Hertz

Paulien Cornelisse in Calefax-land

Muziek & Literatuur

Geweest

Paulien Cornelisse is een van Nederlands meest creatieve en originele geesten. En ze houdt van Calefax. Een perfecte combinatie: Pauliens fijnzinnig gepunnik met woorden en vragen die je even niet zag aankomen, en de al even subtiele klanken van Calefax. Woorden en muziek die als ragfijn filigraan met elkaar worden vervlochten.

Kun je praten met een blaasinstrument?
Paulien Cornelisse speelt met taal en woorden. Ze schrijft en maakt theater, podcasts en televisieprogramma’s, best wel grote dingetjes. Bovendien is ze een fanatiek muziekliefhebber. Voor Calefax treedt ze aan als spreekstalmeester en stand-upprogrammeur; zij is degene die de dingen allemaal net even anders bekijkt, beluistert en omschrijft. Bij haar komen vragen op als: kun je praten met een blaasinstrument? En wanneer wordt taal muziek? De vijf rietblazers en de chroniqueur van de kleine dingen des levens spelen graag in op de actualiteit. Dus is het devies: vertrouw op de souplesse van Calefax en de laatste inzichten van Paulien Cornelisse en je bent verzekerd van een spraakmakende voorstelling.

Korting vanaf vier concerten
Bij dit concert kun je 15% korting ontvangen door voor vier of meer klassieke concerten tegelijk kaarten aan te schaffen. Kijk hier hoe het werkt.

Lees hier het programmablad van het concert.