concerten met extra uitleg, discipline, ervaring of beeld

ontdek meer dan klassiek
Zaal open
Aanvang
Regulier
Regulier
€ 28,50
CJP
€ 22,90
Inclusief servicekosten en garderobe.
Uitvoerenden

Paulien Cornelisse schrijver & verteller

Calefax
Oliver Boekhoorn hobo
Bart de Kater klarinet
Raaf Hekkema saxofoon
Jelte Althuis basklarinet
Alban Wesly fagot

Locatie
Hertz

Paulien Cornelisse in Calefax-land

Muziek & Literatuur

incl. servicekosten & garderobe

Paulien Cornelisse is een van Nederlands meest creatieve en originele geesten. En ze houdt van Calefax. Een perfecte combinatie: Pauliens fijnzinnig gepunnik met woorden en vragen die je even niet zag aankomen, en de al even subtiele klanken van Calefax. Woorden en muziek die als ragfijn filigraan met elkaar worden vervlochten.

Kun je praten met een blaasinstrument?
Paulien Cornelisse speelt met taal en woorden. Ze schrijft en maakt theater, podcasts en televisieprogramma’s, best wel grote dingetjes. Bovendien is ze een fanatiek muziekliefhebber. Voor Calefax treedt ze aan als spreekstalmeester en stand-upprogrammeur; zij is degene die de dingen allemaal net even anders bekijkt, beluistert en omschrijft. Bij haar komen vragen op als: kun je praten met een blaasinstrument? En wanneer wordt taal muziek? De vijf rietblazers en de chroniqueur van de kleine dingen des levens spelen graag in op de actualiteit. Dus is het devies: vertrouw op de souplesse van Calefax en de laatste inzichten van Paulien Cornelisse en je bent verzekerd van een spraakmakende voorstelling.

Korting vanaf vier concerten
Bij dit concert kun je 15% korting ontvangen door voor vier of meer klassieke concerten tegelijk kaarten aan te schaffen. Kijk hier hoe het werkt.

Zie ook

Abdelkader Benali & Club Classique

Een nacht met Sjahrazade | Muziek & Literatuur

Marjoleine de Vos over trouw zijn aan jezelf

Bezin met Bach

Maxim Februari over troost

Bezin met Bach