Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
zaterdag 23 november 2019

Parowfest 2

Jack Parow presents: Parowfest

€ 23,35

incl. servicekosten & garderobe

Bestel tickets
zaal open
19:00
aanvang
19:45

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
line-up
De Likt

Fata Boom

Francois van Coke

Meer namen volgen!
zaterdag 23 november 2019

Parowfest 2

Jack Parow presents: Parowfest

€ 23,35

incl. servicekosten & garderobe

Bestel tickets

De Zuid-Afrikaanse rapper Jack Parow is zo groot dat hij zijn eigen feest heeft: Parowfest. De eerste editie was twee jaar geleden (zo lang duurde het ook om ervan bij te komen) en nu komt Parowfest 2 eraan. Jack Parow brak in 2010 door met de hit Cooler As Ekke en sindsdien heeft hij het Afrikaans als raptaal op de kaart gezet. In 2017 verscheen zijn meest recente album Afrika 4 Beginners, met daarop moderne klassiekers als Boepens Vark, Bang Babbelas en Baby Ek Likes You. Verwacht vanavond veel support-acts, gastartiesten en feest 2.0 – het wordt een hete Nag Van Die Lang Pette!

De Likt
Het Rotterdamse electrohiphoptrio De Likt brak in 2015 door met het pompende Ja Dat Bedoel Ik. Het concept van De Likt: frontman Jordy Dijkshoorn spuugt, smijt en schreeuwt zijn teksten het publiek in terwijl zijn muzikale partners-in-crime John van Beek en Giorgi Kuiper voor een lekker stuiterende bodem zorgen.

Fata Boom
Trippy electro hiphop dat doet denken aan M.I.A., Die Antwoord en Missy Elliot. Dat is FATA BOOM. De samenwerking tussen een Nederlandse indie producer en een jonge zangeres met een gedeelde liefde voor hiphop. Hun EP ‘Boa’ was de voorloper van hun onlangs gereleasde debuutalbum ‘CONSTRICTED’. Op naar een trippy 2019!

Francois van Coke
Rockzanger en gitarist Francois Van Coke is naast zijn solowerk ook bekend van de Zuid-Afrikaanse rockbands Van Coke Kartel en Fokofpolisiekar. Ook heeft hij nummers met Die Antwoord en natuurlijk Jack Parow!

Meer namen volgen!

Zie ook

za 8 jun 2019

Rob de Nijs

Theatershow Niet voor het laatst

do 30 mei 2019

The Como Mamas

Geestdriftige Amerikaans gospeltrio

wo 14 aug 2019

Typhoon

Openluchtconcert in Slottuin Zeist i.s.m. De Peppel