Bekijk hier alle

CLUBNIGHTS
Zaal open
Verwacht einde
Programma

23:30 – 01:30 Kyra Khaldi
01:30 – 03:30 DJ HEARTSTRING
03:30 – 05:00 Funk Tribu

Leeftijd
18+ (ID verplicht)
Locatie
Pandora
Listen here
Kyra Khaldi

OVERDRIVE: DJ HEARTSTRING, Funk Tribu, Kyra Khaldi

Trance special in overdrive

Geweest

Tijdens Overdrive hoor je de hardste genres, laatste trends en meest toonaangevende dj’s. Dit is elektronische muziek in de zevende versnelling, elke keer variërend van experimenteel tot ravey tot hitgevoelig.

De trance revival is real en dat bewijzen de cool kids op deze line-up. Voor wie zich een beetje nestelt in cute ravey trance tracks is DJ HEARTSTRING zeker geen onbekende. De oldschool vibes stopt Berliner HEARTSTRING moeiteloos in een nieuw euforisch jasje, klaar om mee de clubs in te duiken. Met absolute bangers als BAE is zijn muziek een workout voor je ledematen, want je zal niet meer stoppen tot de track is afgelopen. Funk Tribu staat ook bekend om een supersnelle melancholische sound die zeer aanstekelijk werk. Deze (pas) twintig-jarige Colombiaan sloeg met Phonky Tribu wereldwijd gigantische bekendheid via online platform TikTok. Verder hoor je tunes van Kyra Khaldi, zij selecteert een fijne bak clubby tracks met een vleugje acid voor je deze avond.

Geen ticket kunnen bemachtigen maar wel zin in bangers? Tune dan in voor Guitig in Studio Pandora!

Zin om vooraf een borrel te doen? Kom dan langs bij Park 6, ons gratis toegankelijke en sfeervolle indoorpark op zeshoog! Speel gratis (arcade)games of pingpong, scoor een cocktail of speciaalbiertje en check videokunstwerk Canvas! www.tivolivredenburg.nl/park6