Bekijk het klassieke seizoen

De Internationale Top
Zaal open
Aanvang
Rang 1
Regulier
€ 42,-
Rang 2
Regulier
€ 39,-
Rang 3
Regulier
€ 33,-
Inclusief servicekosten, garderobe en pauzedrankje.
Uitvoerenden

Janine Jansen viool
Boris Brovtsyn viool
Amihai Grosz altviool
Jens­Peter Maintz cello
Denis Kozhukhin piano

Locatie
Grote Zaal
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2324. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2324. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Ben je 29 jaar of jonger?

Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Openingsconcert Internationaal Kamermuziekfestival Utrecht

IKFU | Lustrumeditie

v.a. € 33,-

Bestel tickets

incl. servicekosten, pauzedrankje & garderobe

Het Internationaal Kamermuziekfestival Utrecht is de onovertroffen bekroning op het muziekjaar. Iedere decembermaand strooit topvioliste en artistiek aanjager Janine Jansen met muzieksurprises tijdens een festival vol concerthoogtepunten. Voor de extra feestelijke twintigste editie laat ze kamermuziekvrienden van over heel de wereld overkomen, onder wie pianist Denis Kozhukhin, violist Boris Brovtsyn en altviolist Amihai Grosz.

Droomfestijn
In 2003 creëerde Nederlands beroemdste violiste Janine Jansen haar eigen droomfestijn met het Internationaal Kamermuziekfestival Utrecht. Want kamermuziek maken doe je het liefst met vertrouwde kameraden. In het begin was Jansens kamermuziektreffen nog kleinschalig maar al snel groeide het uit tot een belangwekkend klassiekemuziek-evenement.

Kamermuziekschatkamer
Jansen heeft inmiddels een indrukwekkende muzikale kennissenkring opgebouwd. Ze klopt aan bij bevriende internationale kamermuziekkanjers die maar wat graag aanschuiven bij het Utrechtse muziekfestival. Tijdens kerst en oud en nieuw grasduinen topmusici naar hartenlust door de schatkamer van de kamermuziek. Van romantiek en Weens klassiek, tot onbekend twintigste-eeuws en meditatief impressionisme. In TivoliVredenburg wordt het jaar uitgeluid met kamermuziek par excellence.

Zie ook

Nikolai Lugansky

Internationale toppianist

Borodin Quartet

Borodin, Sjostakovitsj & Tsjaikovski

Steven Isserlis & Amsterdam Sinfonietta