Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Locatie
Cloud Nine
Attend
Facebook-event

No Man's Land - Muziekconferentie

Voor de artiest en professional

Geweest

Het Utrechtse productieplatform De Coöperatie presenteert op donderdag 29 november 2018 de zesde editie van muziekconferentie No Man’s Land, die voor het eerst plaatsvindt in TivoliVredenburg. Het programma bestaat uit een expertmeeting en muzikantenmarkt en biedt makers en professionals uit de muziekwereld de kans om elkaar te ontmoeten, in gesprek te gaan en kennis te delen.

Als vanouds stelt de expertmeeting actuele vraagstukken aan de kaak. In vijf verschillende deelsessies gaan beleidsmakers, marktpartijen en makers met elkaar in gesprek om tot nieuwe successen voor de toekomst te komen. De inhoud van het programma is ontwikkeld met partners TivoliVredenburg, Hedon, Fonds Podiumkunsten, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en POPnl

De muzikantenmarkt voorziet de nieuwe generatie makers en muziekindustrieprofessionals van nieuwe kennis en praktische tips. Pitch bijvoorbeeld je demo, Instagram-account of releaseplan aan een professional tijdens Het Spreekuur en laat je inspireren bij een interactieve sessie van Ableton, The Daily Indie of Musicmaker. Leer tijdens een flitscollege hoe je een expert wordt in het gebruik van social media of hoor van BAM! hoe je touren in het weekend combineert met je bijbaan. Rock Your Business presenteert o.a. panelgesprekken over het team van de artiest en hoe je de hoogte van je gage bepaald. Natuurlijk is een muzikantenmarkt niet compleet zonder muziek, daarom worden er verschillende showcases gepresenteerd. De dag wordt afgesloten met het Musicmaker Demopanel en de borrel.

Het volledige programma is te vinden op www.decooperatie.net. RSVP via Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.