Zaal open
Aanvang
Support act
geen
Locatie
Cloud Nine

Nederlands Studenten Jazz Orkest - Club Fusion!

met Michelle David en Jasper Staps

v.a. € 17,55

Bestel tickets

incl. servicekosten

Het Nederlands Studenten Jazz Orkest (NSJO) komt onder leiding van Jasper Staps en met frontvrouw Michelle David met het thema ‘Club Fusion!’ naar TivoliVredenburg.

Verwacht in Club Fusion! dansbare muziek, clubhits, fusionklassiekers, verrassende en bekende nummers. Het NSJO combineert jazz met andere genres in op maat gemaakte arrangementen. Met muziek dat jazz op een jonge, vernieuwende en aansprekende wijze presenteert. Met visuele effecten, energie en goede muziek weet het NSJO van iedere show een feest te maken.

Artistiek leider Jasper Staps verdiende zijn sporen in de muziek als chefdirigent van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht en veelgevraagd saxofonist en arrangeur. Daarnaast is hij oprichter en dirigent van het Paradox Jazz Orchestra. Frontvrouw Michelle David reisde de wereld over met een Broadwaymusical, zong in een gospelgroep en deed achtergrondzang voor Diana Ross. Ze vestigde zich in Nederland en maakte hier naam met The Gospel Sessions, tegenwoordig The True-Tones. Ze wordt geprezen om haar fantastische stem, haar veelzijdigheid en bruisende energie op het podium.

 

Zie ook

Pieces of Tomorrow Festival

Epic classical pieces & good vibes

Utrecht Jazz Archipel - Urban Mosaïc

Jazz Locals

Mica Millar

Britse soulzangeres komt met debuutalbum Heaven Knows