Zaal open
Aanvang
Programma

Werken van Erik Satie
bewerkingen van onder meer Micha Hamel en Vincent van Warmerdam
Films van jonge cineasten

Uitvoerenden

Nederlands Blazers Ensemble

Locatie
Hertz

Nederlands Blazers Ensemble

Satie - Concert in de vorm van een peer

Geweest

‘Concert in de vorm van een peer’ is een voorstelling over het leven van Erik Satie: meester van het absurdisme en schepper van een uiterst sensitief muziekidioom. De eigenzinnige componist was rond 1900 de held van jonge componisten en kunstenaars in Parijs. Hij werkte bijvoorbeeld samen met Picasso en Sergej Diaghilev, oprichter van Ballets Russes. Diezelfde energieke, aanstekelijke wisselwerking wil het NBE weer tot leven wekken in een multidisciplinair, theatraal concert met absurdistische films, teksten en humor.

Sprintkorting
Ben je jonger dan dertig jaar? Dan kun je voor €12,50 naar vrijwel al onze klassieke concerten en een deel van onze jazzconcerten, waaronder dit concert van het Nederlands Blazers Ensemble.
Sprintkaarten zijn vanaf 10.00 uur op de dag van het concert verkrijgbaar, indien het concert niet is uitverkocht. Het kortingstarief verschijnt vanaf dat moment op onze website.

Korting vanaf vier concerten
Bij dit concert kun je 15% korting ontvangen door voor vier of meer klassieke concerten tegelijk kaarten aan te schaffen. Kijk hier hoe het werkt.