Bekijk het klassieke seizoen

Meer Orkesten Specials
Zaal open
Aanvang
Uitvoerenden

Nederlands Blazers Ensemble

Gastoptredens:
Consensus Vocalis o.l.v. Béni Csillag - koor
TARAB Choir o.l.v. Majed Saraydeen - koor

Locatie
Grote Zaal
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2324. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2324. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Ben je 29 jaar of jonger?

Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Nederlands Blazers Ensemble

Dag van de Vrede

Geweest

We leven in een wereld die snakt naar vrede. De oorlog in Oekraïne brandt bij iedereen op het netvlies. Muziek biedt meer dan ooit troost. Op 21 september vindt de Internationale Dag van de Vrede plaats. Het Nederlands Blazers Ensemble licht dit hoopvolle moment bij met een levensomarmend concert.

Wereldwijze muziek
De schijnwerpers kunnen niet vaak genoeg op de wereldvrede gericht zijn. Sinds 1981 vindt de Internationale Dag van de Vrede plaats op initiatief van de Verenigde Naties. Het doel is een wereldwijde dag van wapenstilstand en geweldloosheid. Het Nederlands Blazers Ensemble kleurt deze vredesdag in met een concertavond vol wereldwijze muziek. Want samen muziek maken en beleven werkt bevrijdend en hoopgevend.

Inspirerend vredesconcert
De Dag van de Vrede ontpopt zich als een jaarlijks treffen tussen muzikanten van over de hele wereld. Gewoontegetrouw stelt het Nederlandse Blazers Ensemble een gevarieerde concertavond samen, waarbij pop, klassiek en wereldmuziek onverwachte dwarsverbanden aangaan. Het ensemble houdt de kaarten nog even tegen de borst, maar de voorbereidingen voor een inspirerend vredesconcert zijn in volle gang.

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting Vluchteling.