Zaal open
Aanvang
Uitvoerenden

Nederlands Blazers Ensemble

Gastoptredens:
Consensus Vocalis o.l.v. Béni Csillag en Dennis Broeders koor
TARAB Choir o.l.v. Majed Saraydeen koor
Alisa Sova zang
David Kitoyan dans
Hafsah Mujalli spoken word
Sahand Sahebdivani spoken word

Locatie
Grote Zaal

Nederlands Blazers Ensemble

Dag van de Vrede

Geweest

NBE dag van de vrede | woensdag 21 september | Grote Zaal

21 september is door de Verenigde Naties uitgeroepen tot Internationale dag van de Vrede. TivoliVredenburg en het Nederlands Blazers Ensemble vonden dat er te weinig aandacht was voor deze juist nu zo belangrijke dag en besloten de dag samen luister bij te zetten. Tijdens de vorige editie traden vluchtelingen als solisten op. Het concert kreeg een eervolle plaats in de top 10 van mooiste TivoliVredenburgmomenten van 2021. Ook dit jaar belooft het een indrukwekkende voorstelling te worden, met muziek van over de hele wereld - en dan met name uit de plekken waar juist nu vrede zo nodig is.

Het programma is een mix van dans, muziek en spoken word. Met optredens van de Oekraïense zangeres Alisa Sova, de van Armeense afkomst 12-jarige breakdanser David Kitoyan, en spoken word van Hafsah Mujalli en de Iraans-Nederlandse Sahand Sahebdivani.

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting Vluchteling.

Sprintkorting
Ben je jonger dan dertig jaar? Dan kun je voor €12,50 naar vrijwel al onze klassieke concerten en een deel van onze jazzconcerten, waaronder dit concert van het Nederlands Blazers Ensemble.
Sprintkaarten zijn vanaf 10.00 uur op de dag van het concert verkrijgbaar, indien het concert niet is uitverkocht. Het kortingstarief verschijnt vanaf dat moment op onze website.