MY BABY - TivoliVredenburg
Naar agenda
zaterdag 23 december 2017

MY BABY

2017 Celebration

22,00

prijzen zijn inclusief servicekosten

support
tba
aanvang
20:30
zaal open
19:30
soulfunkEnd of 2017 CelebrationRonda

Special guest: The Mysterons

De Nederlandse voodoofunkbluesband MY BABY heeft in de vijf jaar van hun bestaan een cv opgebouwd waar andere bands minstens tien jaar voor nodig hebben. Zo stonden ze al op Lowlands, Down The Rabbit Hole en Glastonbury, toerden door Oost-Europa, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika en wonnen een Edison. Dit jaar verscheen hun derde plaat Prehistoric Rhythm en dat ging gepaard met een compleet nieuwe liveshow, of zoals MY BABY het noemt: ‘een sjamanistische reis door een samenspel van muziek, visuals en licht.’ De band sluiten een uiterst succesvol 2017 af met een ‘End of 2017 Celebration’ concert in Ronda!

Concert afgelopen en naar huis? Welnee! Op deze avond is onze Wintergarten op vijf- en zeshoog geopend, de perfecte plek om nog even na te borrelen. Daarnaast zijn er elke dag (veelal) gratis optredens en activiteiten zoals filmavonden, workshops, live optredens, een vintage markt en nog veel meer.

Ook is ons pop-up restaurant Het Gulle Rendier op deze avond geopend, waar je van 17:30 uur tot 20:15 uur terecht kan voor een smaakvolle winterse hap. Check voor het programma en openingstijden van Wintergarten: www.tivolivredenburg.nl/wintergarten

Wellicht vind je ook interessant

wo 24 jan 2018

Vintage Trouble

za 21 apr 2018

HAEVN

za 28 apr 2018

Mother’s Finest

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord