Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
zaterdag 23 december 2017

MY BABY

2017 Celebration

geweest
zaal open
19:30

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
The Mysterons
locatie
zaterdag 23 december 2017

MY BABY

2017 Celebration

geweest

De Nederlandse voodoofunkbluesband MY BABY heeft in de vijf jaar van hun bestaan een cv opgebouwd waar andere bands minstens tien jaar voor nodig hebben. Zo stonden ze al op Lowlands, Down The Rabbit Hole en Glastonbury, toerden door Oost-Europa, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika en wonnen een Edison. Dit jaar verscheen hun derde plaat Prehistoric Rhythm en dat ging gepaard met een compleet nieuwe liveshow, of zoals MY BABY het noemt: ‘een sjamanistische reis door een samenspel van muziek, visuals en licht.’ De band sluiten een uiterst succesvol 2017 af met een ‘End of 2017 Celebration’ concert in Ronda!

Concert afgelopen en naar huis? Welnee! Op deze avond is onze Wintergarten op vijf- en zeshoog geopend, de perfecte plek om nog even na te borrelen. Daarnaast zijn er elke dag (veelal) gratis optredens en activiteiten zoals filmavonden, workshops, live optredens, een vintage markt en nog veel meer.

Ook is ons pop-up restaurant Het Gulle Rendier op deze avond geopend, waar je van 17:30 uur tot 20:15 uur terecht kan voor een smaakvolle winterse hap. Check voor het programma en openingstijden van Wintergarten: www.tivolivredenburg.nl/wintergarten

Zie ook

vr 27 mrt 2020

Iris Hond

Home Tour 2020

wo 30 okt 2019

Tim Knol & Bluegrass Boogie Men

Vaderlandse bluegrass-sensatie met Tim Knol

zo 20 okt 2019

Sioen plays Graceland

Het legendarische Graceland-album gespeeld door de Vlaamse singer-songwriter Sioen