Zaal open
Aanvang
Support act
geen
Locatie
Hertz
Attend
Facebook-event

Michelle David & The True-Tones + Dutch String Collective

Kleurrijke rhythm & gospel

incl. servicekosten

Er zijn bij dit concert alleen zitplaatsen. Er is vrije stoelkeuze.

Michelle David & The Gospel Sessions zijn niet meer, leve Michelle David & The True-tones! Sinds 2022 bestrijkt de Amerikaanse soulzangeres Michelle David en haar Nederlandse funky trio een veel breder stijlenpalet dan alleen maar gospel – vandaar de naamsverandering. Samen met het Dutch String Collective brengen ze in kleine oplage een album uit waarop werk van de band een nieuwe uitvoering krijgt mét strijkers! Deze avond zullen ze een exclusief concert geven met werken van dit nieuwe album, Michelle David & The True-tones With Strings.

De Dutch String Collectief is een veelgevraagd strijkers ensemble, dat naast klassieke muziek ook veel andere genres speelt. Zo hebben ze meegewerkt aan talloze soundtracks en platen van pop-artiesten.

Zin om na de show te blijven hangen? Kom dan langs bij Park 6, ons gratis toegankelijke en sfeervolle indoorpark op zeshoog! Speel gratis (arcade)games of pingpong, scoor een cocktail of speciaalbiertje en check videokunstwerk Canvas! www.tivolivredenburg.nl/park6

Zie ook

Marlon Pichel

Soul meets rock-’n-roll

Ramblin Roots

Hedendaags americana, blues, country, roots-rockfestival

Super db

Opwekkende mix van pop, disco, funk, rock en jazz