Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Uitvoerenden

Bill Shanley – gitaar
Pat Crowley – piano en accordion
Nick Scott – dubbele bas
Richie Buckley – saxofoon
Liam Bradley – drums en percussie

Support act
Special guest: Roisin O
Locatie
Grote Zaal

Mary Black

40th Anniversary Tour | Zeer geliefde Ierse folk zangeres

Geweest

De Ierse folkzangeres Mary Black is een van de meest geliefde zangeressen ter wereld, met een stem die tegelijk krachtig, helder en verfijnd is. In de jaren zeventig werd Black populair in haar thuisland met traditionele folk nummers, de decennia daarna veroverde ze de rest van de wereld, mede dankzij de uitbreiding van haar stijlen palet met country en pop. Nadat Mary Black afgelopen oktober en november weer voor het eerst op tour kon sinds de pandemie zei ze tegen zichzelf “it was magical to be back". Dat willen we nogmaals beleven!

Mary en haar legendarische band betoveren elk publiek met nummers zoals Song for Ireland’, ‘Past The Point Of Rescue’, ‘Carolina Rua’, ‘Katie’, ‘A Woman’s Heart’ en vele anderen. Ze is een van de favoriete artiesten in Ierland en wordt gezien als een van de meest belangrijke Ierse vocalisten van haar generatie. Ze heeft meerdere multi-platina verkopende albums en toert al jaren door de wereld. Het oneindige succes van haar carrière laat de diepte van haar talent en liefde voor de muziek zien die generaties overbrugt.

De band:
Bill Shanley – gitaar
Pat Crowley – piano en accordion
Nick Scott – dubbele bas
Richie Buckley – saxofoon
Liam Bradley – drums en percussie

Er zijn bij dit concert alleen vaste zitplaatsen. 

Dit is het verplaatste concert van 18 februari 2023. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er wordt een e-mail gestuurd met meer informatie naar de ticketkopers.