Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Locatie
Hertz

Marmoucha Orchestra

Carte Blanche

incl. servicekosten

Het divers samengestelde Marmoucha Orchestra bestaat uit bevlogen musici met een passie voor muziektradities uit de SWANA (South West Asia North Africa) regio. Hun nieuwste programma Old Signs - New Sounds neemt je met spoken word & beeld mee op een avontuurlijke reis langs de Fenicische handelsroutes (1500-400 v.Chr) over de Middellandse Zee.
In dit concert wordt de mystiek van antieke godinnen als Anahita, Ishtar en Tanit verbeeld door drie getalenteerde zangeressen die de rijkdom van de Marokkaanse, Iraanse en Turks/ Koerdische cultuur vertolken.
In een fascinerende fusion van traditionele en hedendaagse muziek laat het Marmoucha Orchestra de klassieke historie met het heden samenkomen. Daarmee geven ze nieuwe klank aan de oeroude talen & tekens uit de Mediterrane regio.

Dit nieuwe programma kwam tot stand in samenwerking met Old Roots New Routes.

Zang
Yalda Abbasi (DE/IR); Duygu Alkan (NL/TR); Karima El Filali (NL/MA)

Marmoucha Orchestra
Maripepa Contreras artistiek coördinator en arrangeur (NL/ES); Arin Keshishi- bas/ artistiek leider (NL/AM/IR);

Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Kijk eens bij restaurant PLACE: een fusion & grill restaurant met Aziatische invloeden en vólledig halal. Dit restaurant is gelegen recht tegenover TivoliVredenburg. 

Zin om na de show te blijven hangen? Kom dan langs bij Park 6, ons gratis toegankelijke en sfeervolle indoorpark op zeshoog! Speel gratis (arcade)games of pingpong, scoor een cocktail of speciaalbiertje en check videokunstwerk Canvas! www.tivolivredenburg.nl/park6