woensdag 3 maart 2021

Marlijn Zingt

Theatershow van Marlijn Weerdenburg

19:00
aanvang
20:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

programma

Concert 1
Zaal open: 18:30
Aanvang: 19:00

Concert 2
Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

support act
geen support
woensdag 3 maart 2021

Marlijn Zingt

Theatershow van Marlijn Weerdenburg

Dit concert is vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verplaatst van 13 november naar de bovenstaande datum. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom om hun mail goed in de gaten te houden. 

Ze bekeek alle hoeken van de theaterwereld, maar voor de veelzijdige Marlijn Weerdenburg blijft theater en zang de combinatie die haar hart sneller laat kloppen. Nu is het dus tijd om haar droom in vervulling te laten gaan: Marlijn Zingt. We kennen haar als tv-presentatrice, actrice en van verschillende theaterproducties. In dit programma gaat Marlijn terug naar haar allergrootste levensbehoefte: zingen. Ze heeft haar lievelingsmuzikanten gevraagd om voor, of met haar, te schrijven. Wat heeft geresulteerd in prachtige, nieuwe Nederlandstalige teksten en muziek.

Marlijn Zingt is een openhartige voorstelling waarin Marlijn zingt en vertelt over het leven; hoe het moederschap haar richting en kracht gaf en hoe de ziekte van haar vader haar hele wereld op z’n kop zette. Met teksten en muziek van o.a. Paul de Munnik, Herman van Veen, Bertolf, Daniel Lohues en Izaline Calister.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Dit evenement is coronaproof georganiseerd. Bij al onze concerten en evenementen volgen we volledig de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. We ontvangen je graag! Maar: alles is anders in coronatijd. Zo ook je bezoek aan ons. Je kunt nu alleen bij ons langskomen als je geen corona gerelateerde klachten hebt, en alleen met een vooraf aangeschaft geldig ticket. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachtenBekijk hier de ervaringen van bezoekers van ons coronaproof programma.