Zaal open
Aanvang
Rang 1
Regulier
€ 31,-
Rang 2
Regulier
€ 27,-
Rang 3
Regulier
€ 23,-
Inclusief servicekosten, garderobe en pauzedrankje.
Programma

Liederen van Brahms, Strauss en Piazzolla

Uitvoerenden

Maria Warenberg mezzosopraan
Alexander Warenberg cello
Nikola Meeuwsen piano

Locatie
Hertz
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2425. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2425. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Bekijk andere kortingsmogelijkheden, zoals de CJP-pas en U-Pas, hier.

Ben je 29 jaar of jonger?

Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Maria Warenberg, Alexander Warenberg & Nikola Meeuwsen

Zondagochtend Koffieconcert

v.a. € 23,-

Bestel tickets

incl. servicekosten, pauzedrankje & garderobe

Magische muziekgenen in de familie, dat is mooi meegenomen. Cellist Alexander en mezzosopraan Maria Warenberg hebben een heuse broer-zus-klik. Samen met hun neef, de talentvolle pianist Nikola Meeuwsen vormen ze een uitzonderlijk kamermuziekensemble. Met vereende krachten maakt het nog jonge supertrio een tijdreis langs barok, klassiek en romantiek.

Dit exclusieve gezelschap herbergt drie klassieke uitblinkers en prijzenpakkers. Alexander won de eerste prijs en publieksprijs op het concours van de Cello Biënnale Amsterdam 2016, terwijl Maria hoge ogen gooide als laureaat op de zeer prestigieuze Koningin Elisabethwedstrijd 2023. Nikola Meeuwsen won op zijn twintigste al de Grachtenfestivalprijs. In 2023 was Meeuwsen er artist in residence, zijn neef Alexander het jaar daarvoor.

Met een telepathisch vermogen vinden toptalenten Alexander, Maria en Nikola de juiste toon. Het trio schotelt het publiek een speciaal concertprogramma voor met kamermuziek voor mezzosopraan, cello en piano. Op het familiemenu staan in ieder geval gesmaakte composities van Bach, Brahms en Tsjaikovski.

Zie ook

Alma Quartet 10 Jaar

Zondagochtend Koffieconcert

Bachs Brandenburgs Concert nr. 5

Zondagochtend Koffieconcert

Ronald Brautigam 70 jaar

Zondagochtend Koffieconcert