Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
vrijdag 15 november 2019

Mahler V - symphony with live commentary

Symfonieorkest van het Conservatorium van Amsterdam o.l.v. Andrew Grams

uitvoerenden

Symfonieorkest van het Conservatorium van Amsterdam
Andrew Grams 
dirigent
Dahoud Salim Alvarez piano

programma

Mahler Symfonie nr. 5

Voorprogramma: Tweede Pianoconcert van Erwin Schulhoff met pianist Dahoud Salim Alvarez.

locatie
zaterdag 25 april 2015

Mahler V - symphony with live commentary

Symfonieorkest van het Conservatorium van Amsterdam o.l.v. Andrew Grams

In verband met dringende onvoorziene werkzaamheden in de Grote Zaal is dit concert helaas geannuleerd. Bezoekers ontvangen bericht.

Mahlers spectaculaire Vijfde symfonie door bijna 100 jonge muzikanten - dat is sowieso heel indrukwekkend. Dit keer met als extra feature: live commentaar. Alsof je leuke oom naast je zit en af toe in je oor fluistert waar je nu eens op moet letten: op de trompettist die zich klaarmaakt voor zijn zenuwslopende solo, de concertmeester die de violisten op sleeptouw neemt, de contrabassen die wat aan het vertragen zijn en de dirigent die dat met een handig gebaar aan het oplossen is, dat melodietje dat steeds weer terugkeert, enzovoorts.

Een onversterkt symfonieorkest in volle glorie, aangevuld met een audiolivestream via je smartphone en een oortje. Even geen commentaar? Doe je oortje uit, leun achterover en laat de muziek over je heen komen.

Dit concert is een broertje van de concertreeks ‘Pieces of Tomorrow’: klassiek in mooi licht, met sofa’s en een biertje.

Zie ook