vrijdag 11 juni 2021

Lunchpauzeconcert Klassiek

Gratis - School voor Jong Talent Koninklijk Conservatorium

geweest
Bekijk het programmaoverzicht!

lunchpauzeconcerten

11:30
zaal open
12:30
aanvang
13:30
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

programma

Britten The Golden Vanity
Mendelssohn Wasserfahrt
Haydn Mermaid song
Fauré Au bord de l’eau
Schubert Auf dem Wasser zu singen
Poulenc Air champetre
Purcell Two daughters
Schubert Am Meer
Händel Da tempeste

vrijdag 11 juni 2021

Lunchpauzeconcert Klassiek

Gratis - School voor Jong Talent Koninklijk Conservatorium

geweest

Dit concert kan doorgaan met beperkte capaciteit en op anderhalve meter afstand. Op deze pagina vind je kort voor het concert up-to-date informatie over de op dat moment geldende coronamaatregelen.  Dit concert is gratis te bezoeken. Je kunt je gratis tickets (uitsluitend) online reserveren vanaf woensdag 9 juni 10.00 uur. Het is niet mogelijk om tickets te bestellen aan de kassa.

Het wekelijkse lunchpauzeconcert op vrijdag krijg een nieuw, hybride jasje: na maanden van een online variant, ben je komende vrijdag weer welkom aanstormend talent live te aanschouwen in onze Grote Zaal. Ook online blijft het talent van conservatoria door heel Nederland aan zet: dit concert is te volgen via een gratis livestream via Studio TivoliVredenburg.

Deze week wagen studenten van de School voor Jong Talent onder het Koninklijk Conservatorium zich aan een uitgebreid programma. De school, als broedplek voor jong talent, biedt jongeren een vroegtijdige opmaat aan het conservatorium. Het talent klinkt in het zeeroversverhaal van de opera The Golden Vanity van Benjamin Britten uit 1966, over het gelijknamige schip dat uit de handen van roversbendes wordt geloodst. Met een koor, zes solistenrollen en de minieme begeleiding van een enkele piano, krijgen zowel de bemanning van het moederschip als de piraten een glansrijke stem. Na de opera klinkt een boeket aan klassieke werken in zowel solo als duo-uitvoeringen.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.