Ontdek het programma

Alle lunchconcerten
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Gauger: Gainsborough
Fink: Stress
Živkovič: Ultimatum
Reich: Drumming
Obretenov: Bunch of Bulgarian Folk Rhythms

Uitvoerenden

Nóra Takács
Mihály Endrédi
Hidde Postma
Juan Pablo Vega Vargas
Albert Gonzales García
Kacper Kolasiński
Krisztián Brenner
Péter Korényi
Eija Drahos
Ivo Stoyanov
Beatrice Roy

 

Locatie
Grote Zaal

Lunchconcert Klassiek

Gratis | Prins Claus Conservatorium Groningen

Geweest

De Lunchconcerten zijn elke vrijdag de springplank voor zowel je weekend als voor aanstormend talent. Neem je bammetjes mee en bewonder de talenten van de toekomst, afkomstig van alle conservatoria van Nederland en het allermooiste is dat de toegang gratis is. De lunchconcerten zijn ook online te volgen via YouTube en Facebook.

Een jonge, dynamische en enthousiaste internationale groep waar de energie van af spat, zo kenmerkt het Prins Claus Conservatorium haar klassieke slagwerkklas. Onder de bezielende leiding van Tatiana Koleva, Joeke Hoekstra & Mihaly Kaszas hebben zij een gevarieerd programma samengesteld, waarbij verstilling en ritmische patronen elkaar afwisselen.

Het Prins Claus Conservatorium is zeer verbonden met de noordelijke samenleving en heeft tegelijkertijd internationale uitstraling en niveau. Hun missie is het opleiden van inspirerende musici die het verschil maken in de samenleving. Onder het motto ‘Share your talent. Move the world.’ daagt het conservatorium haar studenten uit om hun talent en passie voor muziek te delen met de wereld om hen heen.