Ontdek het programma

Alle lunchconcerten
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Locatie
Hertz

Lunchconcert Klassiek

Gratis | Viride Kwartet

incl. servicekosten

Let op: start kaartverkoop is veranderd van 10:00 uur naar 09:30 uur.

De Lunchconcerten zijn elke vrijdag de springplank voor zowel je weekend als voor aanstormend talent. Neem je bammetjes mee en bewonder de talenten van de toekomst, afkomstig van alle conservatoria van Nederland en het allermooiste is dat de toegang gratis is. De lunchconcerten zijn ook online te volgen via YouTube en Facebook.

De leden van het Viride Kwartet leerden elkaar kennen op de School Voor Jong Talent van het Koninklijk Conservatorium van Den Haag en spelen sinds 2017 samen. Van 2019 tot 2023 zijn ze als ‘quartet-in-residence’ verbonden geweest aan de Zeister Muziekdagen en werkten hierdoor nauw samen met het gerenommeerde Jerusalem Quartet, en in het bijzonder Alexander Pavlovsky. Meerdere malen was het kwartet te horen op nationale televisie en radio, en ze spelen op bekende locaties zoals het Koninklijk Concertgebouw en Muziekgebouw aan ’t IJ in Amsterdam, TivoliVredenburg in Utrecht, De Doelen in Rotterdam, Concertgebouw de Vereeniging in Nijmegen en Muziekgebouw Eindhoven. Het Viride Kwartet speelt graag muziek van eigen bodem, zoals bijvoorbeeld de strijkkwartetten van Willem Pijper. 

Entreebewijs

Reserveer je gratis ticket vanaf vrijdag 09.30 uur op de dag van het lunchconcert. Tickets kun je reserveren via de website of bij de kassa in de centrale hal. De lunchconcerten zijn toegankelijk voor iedereen boven de 8 jaar. Let op: vijf minuten voor aanvang sluiten de zaaldeuren, laatkomers kunnen wij helaas niet toelaten.