Ontdek het programma

Alle lunchconcerten
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Respighi: Delen uit Ancient Airs and Dances
Holst: St. Paul Suite
Mendelssohn: Concert voor viool, piano strijkers
(Solisten: Sarah Kapustin, viool en Utku Geçgel, piano)

Uitvoerenden

Viool: Adrián Abad Antoñanzas, Elena Contreras Abengochea, Trienke Dijkstra, Ángela de la Ossa García, Jora Gloerich, Illia Kurovskyi, Anna Martirosian, Tristán Savoye Matamoros, Irene Veredas Conejo, Talitha van de Weg,
Altviool: Stavros Kampouroglou, Isabel Marín Rayo, Miquel Plà Ruera, Dirkje ten Zijthof
Cello: Arnette van Beek, Aymara Gosen, Marta Perello Fernández, Cemre Tangal, Reinout de Veij Mestdagh
Bas: Thijs van Boheemen

Locatie
Hertz

Lunchconcert Klassiek

Gratis | Strijkersensemble van ArtEZ Zwolle

Geweest

De Lunchconcerten zijn elke vrijdag de springplank voor zowel je weekend als voor aanstormend talent. Neem je bammetjes mee en bewonder de talenten van de toekomst, afkomstig van alle conservatoria van Nederland en het allermooiste is dat de toegang gratis is. De lunchconcerten zijn ook online te volgen via YouTube en Facebook.

Let op: de lunchconcerten waren eerder de lunchpauzeconcerten. 

Het ArtEZ Strijkersensemble bestaat uit alle strijkstudenten van ArtEZ Conservatorium in Zwolle, onder de artistieke leiding van violist Sarah Kapustin. Dit ensemble stelt leuke en verrassende programma's samen, in samenwerking met verschillende studenten en professionelen solisten, en treed op over het hele land. Voor dit programma vertolken ze twee delen uit de sfeervolle Respighi Ancient Airs and Dances, de energieke St. Paul's Suite van Holst, en tot slot het eerste deel van het dubblelconcert geschreven door het geniale 14-jarige Felix Mendelssohn, met als solisten Kapustin en Turkse masterstudent Utku Geçgel.

Entreebewijs: 

Reserveer je gratis ticket vanaf vrijdag 10.00 uur op de dag van het lunchconcert. Tickets kun je reserveren via de website of bij de kassa in de centrale hal. De lunchconcerten zijn toegankelijk voor iedereen boven de 8 jaar. Let op: vijf minuten voor aanvang sluiten de zaaldeuren, laatkomers kunnen wij helaas niet toelaten.