Ontdek het programma

Alle lunchconcerten
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Hamel: Sonatine
Tsoupaki: Black Moon
Salleras: La Dernière Nuit
de Leeuw: Apparences II
Carter: Canonic Suite

Uitvoerenden

Sopraansaxofoon: Femke IJlstra, Alicia Sanchis
Altsaxofoon: Diego Dávila
Tenorsaxofoon: Adrià Marqués
Klarinet: Fie Schouten, Stephanie Tan, Eugene Lai
Basklarinet: Chris Watt
Zang/bas: Michiel Nonhebel

Locatie
Hertz

Lunchconcert Klassiek

Gratis | Prins Claus Conservatorium Groningen

Geweest

De Lunchconcerten zijn elke vrijdag de springplank voor zowel je weekend als voor aanstormend talent. Neem je bammetjes mee en bewonder de talenten van de toekomst, afkomstig van alle conservatoria van Nederland en het allermooiste is dat de toegang gratis is. De lunchconcerten zijn ook online te volgen via YouTube en Facebook. 

Dit lunchconcert is gebaseerd op een oud ambachtelijk principe, dat van de meester-gezelconstructie: docenten spelen met studenten in kamermuziekverband.

Fie Schouten en Femke IJlstra - beide hoofdvakdocent aan het Prins Claus Conservatorium -  hebben een veelzijdig programma samengesteld voor klarinet en saxofoon, dat gespeeld wordt door ensembles in diverse samenstellingen, bestaande uit henzelf, bachelor- en masterstudenten.

Het Prins Claus Conservatorium is zeer verbonden met de noordelijke samenleving en heeft tegelijkertijd internationale uitstraling en niveau. Onze missie is het opleiden van inspirerende musici die het verschil maken in onze samenleving. Onder het motto ‘Share your talent. Move the world.’ daagt het Prins Claus Conservatorium haar studenten uit om hun talent en passie voor muziek te delen met de wereld om hen heen.