maandag 23 augustus 2021

Live your Story - Kleurles

Programma met 1,5 m afstand | Midzomergracht Festival 2021

geweest
19:15
zaal open
20:00
aanvang
21:30
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
maandag 23 augustus 2021

Live your Story - Kleurles

Programma met 1,5 m afstand | Midzomergracht Festival 2021

geweest

Dit programma vindt plaats met 1,5 meter afstand en heeft daardoor een beperkte capaciteit. Er is geen coronatoegangsbewijs (vaccinatie-, test- of herstelbewijs) nodig. Heb je daarover vragen, kijk dan even op deze pagina.  

Lach je wel eens om een grap, terwijl deze je eigenlijk kwetst? Maak je wel eens een spottende grap over je eigen afkomst? Wat doet het met je als hier om gelachen wordt? Krijg je wel eens een compliment, dat gek genoeg voelt als een belediging? Racisme gebeurt soms onbewust en onbedoeld. Het gaat niet om de intentie van de zender, maar om het effect op de ontvanger waar we rekening mee dienen te houden. Het is ons doel om dat leidend te maken. Inleven, verbinden en soms gewoon even je mond houden en kijken en luisteren. En dan daarna in gesprek gaan.

In de voorstelling Kleurles geven drie acteurs van Live your story het publiek inzichten over hoe om te gaan met vooroordelen van henzelf en anderen. In de Q&A gaan we met elkaar in gesprek over hoe er met elkaar om wordt gegaan en bespreken we met elkaar de sociale norm die we graag zouden willen zien. Blijf na afloop rustig nog even zitten om onder het genot van een drankje met je eigen gezelschap of buren van gedachten te wisselen of te reflecteren op de voorstelling.