27-31 juli 2022 in TivoliVredenburg

Programma Leading Voices
Programma

Kamēr… Youth Choir
Aanvang: 19:30 uur
Locatie: Grote Zaal
Prijs: €22,50

Slotconcert
Aanvang: 21:30 uur
Locatie: Grote Zaal
Prijs: €22,50

Locatie
Grote Zaal

Leading Voices: Programma zaterdag

Leading Voices | Kamēr… Youth Choir & Slotconcert

incl. servicekosten

Leading Voices, European Days for Vocal and Choral Leaders vindt van 27-31 juli 2022 in Utrecht plaats. Het is aankomende zomer dé plek in Nederland en Europa voor iedereen die bezig is met koormuziek. Bekijk hier het programma voor zaterdag 30 juli. Je kunt voor beide concerten los kaarten kopen. Wil je alle evenementen bezoeken van Leading Voices? Hier kun je een passe-partout aanschaffen (prijzen verschillen per land).

Kamēr… Youth Choir - Grote Zaal - 19.30
Het internationaal gewaardeerde Letse Jongerenkoor Kamēr... werd in 1990 opgericht door Māris Sirmais. Het koor heeft tientallen diploma's, prijzen en trofeeën gewonnen bij diverse internationale koorwedstrijden. De volledige emotionele overgave van de zangers in combinatie met de strenge criteria voor vocale kwaliteit zijn kenmerkend voor het koor. Aivis Greters, chef-dirigent en artistiek leider van het koor, was eerst zanger van Kamēr... en was daarna tot 2018 de tweede dirigent van het koor. Hij won diverse prijzen als dirigent en kreeg onlangs de Latvian Grand Music Award voor Beste Nieuwe Artiest.

Slotconcert - Grote Zaal - 21.30
Het slotconcert van Leading Voices zal muziek uit heel Europa en daarbuiten uit verschillende genres en tijden samenbrengen. Een spannende mix van bestaande stukken en improvisatie zal de zangers op het podium verbinden met het publiek. Meer informatie volgt binnenkort.

Over Leading Voices

Een nevenprogramma voor amateurkoren en zangers biedt mogelijkheden voor optredens, ateliers en workshops, en nog veel meer. Het programma is te bekijken op de website. Je vindt onder meer aanbod van Boudewijn Jansen, Sinta Wullur en Panda van Proosdij.

Een hoofdprogramma voor dirigenten en muziek docenten biedt meer dan 80 sessies door ruim 50 sprekers vanuit heel Europa: workshops, ronde tafelgesprekken, lezingen, experimentele sessies en natuurlijk concerten. Een geweldige kans om als professional in de koormuziek je netwerk uit te breiden en kennis te maken met nieuw repertoire of nieuwe techniek en inspiratie op te doen. In alle sessies is Engels de voertaal en voor de meeste sessies geldt dat je je hiervoor tijdens het evenement aanmeldt (met uitzondering van de vijf LAB’s en de twee masterclasses).

Leading Voices mag je niet missen: niet als zanger en zeker niet als dirigent!

Zie ook

Leading Voices: Programma vrijdag

Leading Voices | Mikrokosmos & Cuncordu e Tenore de Orosei

Openingsconcert Leading Voices

Leading Voices | Vijf Nederlandse koren komen samen in één concert

Leading Voices: Programma donderdag

Leading Voices | Accent & I Fagiolini