Zaal open
Aanvang
Regulier
Regulier
€ 28,50
CJP
€ 22,90
Inclusief servicekosten, garderobe en pauzedrankje.
Uitvoerenden

Thomas Beijer piano
Laetitia Gerards zang

Programma

Liederen van Poulenc en Ravel en nieuwe composities van Thomas Beijer voor Laetitia Gerards

Locatie
Hertz

Laetitia Gerards & Thomas Beijer

Waanzin!

incl. servicekosten, pauzedrankje & garderobe

Thomas Beijer kan geweldig componeren. Dat bewees hij met zijn liederencyclus A Lock Without A Key. Laetitia Gerards kan geweldig zingen. Dat bewijst ze voortdurend in spraakmakende liederenprogramma’s of als solist in opera’s. Dat alles komt bij elkaar in een Frans liederenprogramma, aangevuld met nieuwe liederen van Thomas Beijer voor zijn muze Laetitia Gerards.

Twee flamboyante musici die aan elkaar zijn gewaagd
Laetitia Gerards en Thomas Beijer zijn niet in de wieg gelegd voor opzitten en pootjes geven. Laetitia houdt wel van een beetje theater en avontuur, getuige haar deelname aan tv-programma Wie is de mol? Thomas mag zich voorzichtig spiegelen aan homo universalis Leonardo da Vinci: hij is opgenomen in de eregalerij Meesterpianisten in het Concertgebouw, componeert muziek die tussen je oren blijft hangen, schrijft boeken, tekent strips en maakt buitengewoon grappige animatiefilmpjes. En hij won dit voorjaar de Nederlandse Muziekprijs. Twee flamboyante musici die aan elkaar zijn gewaagd.

Korting vanaf vier concerten
Bij dit concert kun je 15% korting ontvangen door voor vier of meer klassieke concerten tegelijk kaarten aan te schaffen. Kijk hier hoe het werkt.

Zie ook

Barbican Quartet

Liefdesmanifest