Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Monteverdi Disprezzata Regina uit  L’Incoronazione di Poppea
Barber Solitary hotel
Weill Prolog uit Die Sieben Todsunden
Gimenez La tarántula é un bicho mú malo
De Falla Suite El amor Brujo  (Piano solo)
Crumb Dance of the moon in Santiago
Bolcom ‘Cabaret songs’
Gesualdo Tristis Est Anima Mea (arr. Thomas Beijer) (piano solo)
Thomas Beijer Concerning the following
Flanders and Swann A word on my ear

Uitvoerenden

Thomas Beijer piano
Laetitia Gerards zang

Ben je 29 jaar of jonger? Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Locatie
Hertz

Laetitia Gerards & Thomas Beijer

Beroemde liederen

Geweest

Thomas Beijer kan geweldig componeren. Dat bewees hij met zijn liederencyclus A Lock Without A Key. Laetitia Gerards kan geweldig zingen. Dat bewijst ze voortdurend in spraakmakende liederenprogramma’s of als solist in opera’s. Dat alles komt bij elkaar in een programma van Weill via Monteverdi naar de Amerikanen Barber en Bolcom met als tussenstation een echte Beijer.

Twee flamboyante musici die aan elkaar zijn gewaagd
Laetitia Gerards houdt wel van een beetje theater en avontuur, getuige haar deelname aan tv-programma Wie is de mol? Thomas Beijer mag zich voorzichtig spiegelen aan homo universalis Leonardo da Vinci: hij is opgenomen in de eregalerij Meesterpianisten in het Concertgebouw, componeert muziek die tussen je oren blijft hangen, schrijft boeken, tekent strips en maakt buitengewoon grappige animatiefilmpjes. En hij won dit voorjaar de Nederlandse Muziekprijs. Twee flamboyante musici die aan elkaar zijn gewaagd.

Trouw schreef over dit programma: “Dat we de cabaretsongs van Bolcom niet vaker horen is onbegrijpelijk. Beijer en Gerards maken een feestje van Black Max, Amor en Toothbrush Time.”

Beluister

Korting vanaf vier concerten
Bij dit concert kun je 15% korting ontvangen door voor vier of meer klassieke concerten tegelijk kaarten aan te schaffen. Kijk hier hoe het werkt.