Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Leeftijd
12+ (ID verplicht)
Locatie
Cloud Nine
Attend
Facebook-event

Ladies Only Festival XL

Geweest

Ladies opgelet: het is weer tijd voor het Ladies Only Festival XL! Kom dansen op de muziek van DJ MIMI, DJ WEF, MADINA en de BOKS Talents. Influencer en vlogster Myriam Ahmadi is aanwezig voor een meet en greet.

Maak een mooie foto met je vriendinnen in de photobooth, laat je handen versieren met henna en krijg persoonlijk advies over make-up en beauty. Daarnaast zullen er een aantal shoppingstands zijn en kun je genieten van heerlijke hapjes.

Kom en geniet van een middag vol geweldige muziek, beauty, fashion en lekker eten.

Leeftijd: 12+
Prijs voor de best geklede dame!

Het Ladies Only Festival is een initiatief van Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland en TivoliVredenburg in samenwerking met JoU Utrecht.

 

VRAGEN OVER LADIES ONLY FESTIVAL XL

Heb ik gehoorbescherming nodig?

We raden aan om altijd gehoorbescherming bij je te hebben. We vinden het belangrijk dat je niet alleen nu van goede muziek kunt genieten, maar over twintig jaar ook nog. Bij al onze garderobes zijn gratis oordoppen verkrijgbaar. Ook kun je oordoppen van Thunder Plugs kopen voor €3,- bij automaten naast onze garderobes.

Kan ik mijn spullen in een garderobe of een kluisje opbergen?

Iedere zaal heeft een eigen garderobe, die te bereiken is vanaf het moment dat de deuren opengaan. Ook de kluisjes bevinden zich na de kaartcontrole. Jassen en tassen kunnen gratis opgeborgen worden in de garderobe: de kosten voor de garderobe zijn inbegrepen in de ticketprijs. Kluisjes zijn beschikbaar voor € 2, hier passen meerdere items in.

Mag ik foto's maken of filmen?

Om andermans privacy te respecteren hebben we liever niet dat je foto’s maakt of filmt tijdens dit evenement. Wel is er een photobooth waar je selfies kunt maken, en tijdens de meet & greet met Myriam is het uiteraard ook toegestaan om met haar op de foto te gaan.

Mag mijn moeder mee?

Zeker! Tijdens vorige edities hadden de moeders het ook naar hun zin.

Is al het personeel tijdens het evenement vrouwelijk?

Jazeker. Niet alleen al het publiek, maar ook al het personeel is Ladies Only!

Is er alcohol aanwezig tijdens het evenement?

Absoluut niet! De bar in de zaal is afgeschermd. Wel kun je verschillende drankjes en hapjes zoals loumpias en briwats kopen.