Programma

Zaal open: 10.30
Aanvang: 11.00
Verwacht einde: 11.45

Zaal open: 12.30
Aanvang: 13.00
Verwacht einde: 13.45

Locatie
Pandora
Extra informatie
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2324. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2324. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Kriebel

KRIEBEL is winnaar van de internationale Young Audiences Music Award (YAMaward) 2020 in de categorie ‘Best Small Ensemble’.

Kriebel is een productie van Oorkaan, De Nationale Opera en Ballet en Philharmonie Luxembourg.

Adviesleeftijd

Bij onze familieconcerten hanteren we een minimumleeftijd. Dat doen we om je een richtlijn te geven. De adviesleeftijd (voor kinderen van 2 jaar en ouder) is gebaseerd op de inhoud en/of de stijl van een voorstelling. Maak je eigen inschatting. We wensen je veel plezier!

Kriebel (2+)

Een peuterconcert dat alle zintuigen kriebelt

v.a. € 10,-

Bestel tickets

incl. servicekosten

De reguliere kaartverkoop voor dit concert start op zaterdag 1 april. Op donderdag 23 maart start de exclusieve voorverkoop voor ons klassieke seizoen 23-24. 

Hoe klinkt een kriebel in je buik?
En wat gebeurt er als die kriebel plots via je mond naar buiten glipt, door de ruimte zweeft en zo floep, via de viool de marimba in kruipt, en flop je oren in vliegt?
In een betoverend visuele ruimte nemen een vioolspelende zanger, een dansende percussionist en een zingende danseres je mee in een speelse ontmoeting tussen dans, muziek en stem. Een peuterconcert dat alle zintuigen kriebelt.

Bekijk de trailer

Zie ook

Luna (3+)

de maan voor even dichtbij

Kikker Swingt! (3+)

Vertelvoorstelling over Kikker en zijn vriendjes onder begeleiding van jazz kwintet

Stapel (1+)

Een speelse ontdekkingstocht vol muzikale bouwstenen