Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
vrijdag 3 juli 2015

Kraftwerk 3-D concert for the start of Tour de France

3-D concert for the start of Tour de France

zaal open
18:00

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen support
locatie
vrijdag 3 juli 2015

Kraftwerk 3-D concert for the start of Tour de France

3-D concert for the start of Tour de France

Let op, voor deze show gelden speciale ticketvoorwaarden, kijk op: ticketmaster.nl/kraftwerk voor meer informatie.

Tijdens het openingsweekend de Tour de France speelt het multimediale project Kraftwerk een van hun legendarische 3-D concerten met alle klassieke hoogtepunten uit hun oeuvre met daarbij ook een rol voor hun “Robots”. Als een ode aan dit grootste sportevenement van de wereld spelen zij ook hun gehele album Tour de France. Deze uitvoering tijdens de Tour de France is een lang gekoesterde wens van Kraftwerk-oprichter en wielerfanaat Ralf Hütter.

Het Duitse Kraftwerk is sinds de oprichting in 1970 van grote invloed geweest op de ontwikkeling van de elektronische muziek. Met een oorsprong in de avant-garde, is het viertal decennia lang blijven experimenteren en de mogelijkheden van de elektronische muziek blijven onderzoeken. Kraftwerk’s composities hebben wereldwijd grote invloed gehad op diverse muziekgenres. Van electro tot hiphop en van synthpop tot techno. Nadat zij eerder in ‘81 en ’91 in Vredenburg stonden komen zij terug voor een bijzondere show tijdens  Le Grand Départ, het openingsweekend van de Tour de France.

Let op: op vertoon van je ticket voor Kraftwerk mag je gratis naar binnen bij de Popquiz: Kräftig Kwis Werk met The Three Imaginary Boys.

Zie ook