donderdag 17 maart 2022

Job Roggeveen

10-jarig jubileum van Happy Camper

bekijk ons

neoklassieke programma

20:00
zaal open
20:45
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen support
locatie
donderdag 17 maart 2022

Job Roggeveen

10-jarig jubileum van Happy Camper

Er zijn bij dit concert alleen vaste zitplaatsen. 

Dit jaar is het 10 jaar geleden dat Job Roggeveen met zijn muziekproject Happy Camper voor het eerst de Nederlandse podia betrad. Met een groep van 20 muzikanten en vocalisten waaronder Tim Knol, Luwten, Blaudzun en Janne Schra gaf hij euforische revue shows, van Noorderslag tot Lowlands, en van de Kleine Komedie tot Paradiso. Als kers op de taart kreeg het project dat jaar een Edison toegekend. Naast nog twee albums en tours volgden ook liedjes en soundtracks voor de films die hij met animatiestudio Job, Joris & Marieke maakt. De korte animatie 'A Single Life' bracht hen met een Oscar-nominatie zelfs tot in Hollywood.

Sinds 2019 werkt Job als solo componist en pianist. Het 10-jarig jubileum van Happy Camper leek hem een uitgelezen kans om bewerkingen van zijn eigen liedjes en stukken te maken. Dit werd een instrumentale 'best of' van de drie Happy Camper albums. Allen teruggebracht tot de pure melancholische maar uplifting melodieën die het werk van Job Roggeveen zo kenmerken. Deze avond viert Job dit jubileum met een concert in onze Hertz met Sietse van Gorkum en Rani Kumar van Red Limo string Quartet en wellicht nog wel meer gasten.

Dit is het verplaatste concert van donderdag 9 december 2021. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. 

Zie ook

za 11 dec 2021

Annelie

Verplaatst naar vrijdag 8 april 2022

wo 15 dec 2021

Wim Mertens

Verplaatst naar dinsdag 24 mei 2022