Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
maandag 12 november 2018

Israel Nash

Dromerige, soms psychedelische gitaarrock

geweest
zaal open
19:00
aanvang
19:45

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
Matthew Logan Vasquez
locatie
maandag 12 november 2018

Israel Nash

Dromerige, soms psychedelische gitaarrock

geweest

De Amerikaanse singer-songwriter Israel Nash neemt je met zijn dromerige, soms psychedelische gitaarrock mee terug naar de jaren zeventig. Neil Young is een naam die in je hoofd opduikt als je naar Nash’ laatste album Israel Nash’s Silver Season (2015) luistert, maar ook Pink Floyd is nooit ver weg. Geheime wapen van Israel Nash is zijn pedalsteelgitarist Eric Swanson, die het bandgeluid naar grote hoogten tilt. Na zijn bejubelde liveplaat Live At Plum Creek Sound is Nash’s nieuwe plaat Lifted (2018) wederom een betoverend mooie hippierootsplaat, waardoor je haast gaat denken dat het ooit nog goed komt met de wereld.

Matthew Logan Vasquez
Na tien jaar vond de Texaanse Matthew Logan Vasquez het tijd om zijn baan als frontman van americana/indierock band Delta Spirit op te zeggen en solo verder te gaan. Met zijn muziek duikt hij nu volledig in de richting van alt.country, waarbij ook de persoonlijke, intrigerende teksten de aandacht trekken. Nieuwste single Sierra Blanca is net verschenen en fungeert als voorproefje van de Murder Ballads ep die later dit jaar verschijnt!th

Bekijk ons volledige rootsprogramma op: www.shelterfromthestorm.nl

Wil je op de hoogte blijven van blues, roots, americana in TivoliVredenburg, schrijf je dan hier in voor de Rootsmailing die regelmatig verschijnt.

Zie ook

vr 18 okt 2019

Fischer-Z

Celebrating 40 years of "The Worker"

za 8 jun 2019

Rob de Nijs

Theatershow Niet voor het laatst

za 1 jun 2019

Mary Black

Keltische folkzangeres