Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
vrijdag 27 september 2019

INU INU & The Day

Galaxy Dream Night

€ 7,50

incl. servicekosten

Bestel tickets
zaal open
20:00
aanvang
20:00

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

INU INU
The Day
Ismene

locatie
vrijdag 27 september 2019

INU INU & The Day

Galaxy Dream Night

€ 7,50

incl. servicekosten

Bestel tickets

INU INU is een Utrechtse dreampopband. Geïnspireerd door Beach House en Death Cab for Cutie maakt de band dromerige sferische pop om je in te verliezen. In hun songs zoekt het viertal naar de verklanking van een gevoel. Dit weten ze te vangen in de gelaagdheid van hun sound: een strakke ritmesectie met een gitaar ondergedompeld in dromerige effecten. Een melancholische synthesizer met filmische vocalen maakt de sound compleet.

Ook lo-fi dreampopduo The Day is te horen vanavond, inclusief harmonische synths en referenties naar post punk. Singer-songwriter Ismene zal ook het podium betreden met haar slepende synthesizers en bezwerende vocalen. Een beetje Kate Bush, maar dan minder hysterie.

Rabo Next Stage
INU INU is deelnemer aan Rabo Next Stage, het coachingstraject van TivoliVredenburg in samenwerking met de Rabobank. De deelnemers krijgen een half jaar professionele begeleiding van landelijk en internationaal bekende en succesvolle muziekprofessionals in de genres jazz, pop, klassiek en wereldmuziek. Heb je de ambitie om serieus werk te maken van een carrière in de muziek en wil je meedoen aan het coachingstraject? Kijk hier voor meer informatie!

Zie ook

ma 3 feb 2020

Sam Amidon & Diamanda La Berge Dramm

Avant-garde folkavond met Leo Blokhuis rondom Charles Ive's vijfde vioolsonate

di 29 okt 2019

Jesca Hoop

Folky singer-songwriter met uitstapjes naar rock en elektronica

Uitverkocht
za 12 okt 2019

LAVALU

Originele combinatie van klassieke piano en pop