Incubus - TivoliVredenburg
Naar agenda
zaterdag 18 augustus 2018

Incubus

Amerikaanse alternative rock

45,-

prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe

support
Ecca Vandal
aanvang
20:15
zaal open
19:30
alternative rockdrive8ronda

De Amerikaanse rockband Incubus, met charismatische frontman Brandon Boyd, gaat al 27 jaar mee en komt voor het eerst in 6 jaar weer naar Nederland! De commerciële doorbraak voor Incubus kwam in 1999 met het album Make Yourself (waarop de hits Stellar en Drive te vinden zijn), hierop vond Incubus hun eigen sound: een mix van de nu-metal uit hun beginjaren met meer toegankelijke alternative rock. Ook de platen Morning View uit 2001 (met hits Wish you were here, Nice to know you en Warning) A Crow Left Of The Murder uit 2004 en Light Grenades (2006) bleken een succes. Vorig jaar verscheen hun achtste album 8 (mede-geproduceerd door Skrillex), waarop maar weer eens opvalt hoe goed zanger Brandon Boyd is!

Concert afgelopen en dan? Naar huis? Welnee, want elke vrijdag- en zaterdagavond transformeren onze binnenpleinen op vijf- en zeshoog tot het sfeervolle en zomerse Park 6! Dit indoorpark is de perfecte plek om na te praten over het concert en te genieten van cocktails, bierspecials, een lichtgevende dansvloer, de beste lokale dj's, een tafeltennistafel, gratis arcade-games, giga-Twister en het beste uitzicht van Utrecht!

Park 6 is gratis toegankelijk. Bekijk de Park 6-agenda voor meer informatie, het wekelijks variërende programma en de openingstijden.

 

Wellicht vind je ook interessant

ma 2 jul 2018

Stone Sour

Amerikaanse rockband

wo 4 jul 2018

Black Rebel Motorcycle Club

Vuige garagerock

vr 24 aug 2018

Singlefeestje

Kilometers aan slingers, confetti en cd-bakken

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord