zaterdag 24 april 2021

Improvisaties bij stomme film Battling Butler

wordt verplaatst

Verplaatst
10:15
zaal open
11:00
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

Vrije plaatskeuze
€ 22,-
€ 17,60

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten.

uitvoerenden

Geerten Liefting orgel

programma

Battling Butler film (van en met Buster Keaton) met live-orgelbegeleiding

locatie
zaterdag 24 april 2021

Improvisaties bij stomme film Battling Butler

wordt verplaatst

Verplaatst

Naar aanleiding van de coronamaatregelen sluiten wij onze deuren tot en met 20 april 2021. We zoeken voor zoveel mogelijk concerten naar een alternatieve datum. Wij werken er samen met de boeker en musici hard aan om zo snel mogelijk duidelijkheid te verschaffen. Als dit concert wordt verplaatst naar een nieuwe datum of definitief wordt afgelast, dan worden ticketkopers daar zo snel mogelijk over geïnformeerd via e-mail. Dit kan echter enige tijd duren. Je begrijpt vast dat corona een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen je daarom je mail en onze website goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen. Algemene informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier.

Dit concert is vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verplaatst van 6 februari 2021 naar de bovenstaande datum. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom om hun mail goed in de gaten te houden. 

In de begindagen van de stomme film zouden de projectoren zo luid hebben gerateld dat het alleen daarom al prettig was dat er livemuziek klonk. Het imposante filmorgel, voorzien van speciale geluidseffecten, was daarvoor het geëigende instrument. Geerten Liefting grijpt terug op die traditie. De sound van het TivoliVredenburg-orgel past wonderwel bij de oude films. Met zijn improvisaties begeleidt Liefting, Buster Keaton in Battling Butler uit 1926.